Karalahti pitkäksi aikaa sivuun - Urheilu - Ilta-Sanomat

Karalahti pitkäksi aikaa sivuun

Puolustaja Jere Karalahden Moskovan turnauksessa saama jalkavamma oli odotetun vakava. Ruotsia vastaan pahasti jalkansa päälle kaatuneelta Karalahdelta murtui pohjeluu alaosastaan ja lisäksi vasen nilkka kärsi nivelsidevaurioita.

20.12.2005 0:00

HIFK:n kapteeni leikattiin eilen illalla Helsingissä. Karalahden arvioidaan olevan pelikunnossa aikaisintaan kahden ja puolen kuukauden päästä eli suunnilleen maaliskuun puolessavälissä.

- Luotamme siihen, että Jere ehtii mukaan pudotuspeleihin, HIFK:n lääkäri Petri Helenius arvioi.

Loukkaantuminen oli viimeinen niitti sille, ettei Karalahden suuri tavoite eli pelaaminen Torinon olympiakisoissa toteudu.

Tämä kausi on ollut Karalahdelle täynnä kovia koettelemuksia. Karalahti sai lokakuun alussa JYPiä vastaan kiekon käteensä sillä seurauksella, että hänen rystysensä murtui. Vamma piti Karalahden sivussa lähes puolitoista kuukautta ja HIFK:n ykköspakki menetti sen takia 14 liigaottelua ja maajoukkueiden Karjala-turnauksen marraskuun puolivälissä.

Juuri kun Karalahti oli ehtinyt kuntoutua käsivammasta ja saanut pelinsä raiteilleen, tuli uusi ja entistä pahempi takapakki, joka pitää Karalahden pois kaukalosta pitkälle kevääseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?