Kolkka odottaa vaikeaa avauspeliä - Urheilu - Ilta-Sanomat

Kolkka odottaa vaikeaa avauspeliä

Maajoukkuelaituri Joonas Kolkan NAC Breda avaa kautensa Hollannin Eredivisiessa sunnuntaina ja edessä on matka Alkmaariin AZ:n vieraaksi. Viime kaudella sarjataulukossa NAC päätyi AZ:n yläpuolelle, mutta mitään helppoa avauspeliä Kolkka ei odota.

Maajoukkuelaituri Joonas Kolkan NAC Breda avaa kautensa Hollannin Eredivisiessa sunnuntaina.­

31.8.2008 16:25

- AZ vieraissa ei missään nimessä ole helppo paikka aloittaa kausi. AZ on yksi haastajista kärkiseuroille tosin niin mekin haluamme olla, Kolkka miettii.

- Meillä on suhteellisen sama joukkue kuin viime kaudella. Rogier Molhoek on keskikentältä poissa ja toisaalta muutama uusi mies on tullut. Hyvä että olemme pystyneet pelaajat pitämään, vaikka paria miestä on kovasti houkuteltu muuallekin. Toivottavasti sunnuntaina ei enää mitään tässä suhteessa tapahdu. Hyvillä mielin kauteen lähdetään.

Suomalaisittain pientä lisävirinää ottelulle tuo se, että vastakkain saattaa hyvin olla kaksi A-maajoukkuemiestä. AZ-paitaan siirtynyt Niklas Moisander on harjoituskaudella saanut hyvin vastuuta.

- Tosiaan suomalaiskohtaaminen voi hyvin tulla heti alkuun. Alustavien tietojen mukaan Nikke pelaisi myös sunnuntaina, Kolkka toteaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?