Veikkausliiga siirtymässä Neloselta Urheilukanavalle

Julkaistu:

Veikkausliiga ja tv-kanava Nelonen julkaisivat eilen tiedotteen, jossa kerrottiin molempien osapuolten "etsivän uusia yhteistyömuotoja".

Veikkausliiga on nyt siis vapaa neuvottelemaan muiden tv-kanavien kanssa suorien otteluiden lähettämisestä ensi kauden osalta.

- Todennäköinen vaihtoehto on se, että Nelonen ei näytä ensi kesänä suorana Veikkausliigan otteluita. Ottelutaltioinneille emme löytäneet sellaista kuviota, joka olisi tyydyttänyt molempia, Nelosen urheilupäällikkö Jorma Paakkari sanoo.

Mitä todennäköisimmin Veikkausliigan otteluita voi ensi kesänä katsoa suorina lähetyksinä Urheilukanavalta.

- Me olemme käyneet keskusteluja aiheesta. Vielä emme ole neuvotteluja voineet aloittaa, koska liigalla on voimassaoleva sopimus toisen tahon kanssa. Kun asiat ovat selvät, voimme aloittaa neuvottelut, ilmoittaa Urheilukanavan toimitusjohtaja Timo Hakala.

Nelonen ja Veikkausliiga solmivat kolmevuotisen tv-sopimuksen keväällä 2004, joten alkuperäisestä sopimuksesta jäi viimeinen vuosi käyttämättä. Nelosen lähettämien suorien otteluiden katsojamäärät eivät olleet järin korkeita ja tämä on huomattu myös liigan pääyhteistyökumppanin Veikkauksen taholla.