Loeb johtaa, Grönholm toisena - Urheilu - Ilta-Sanomat

Loeb johtaa, Grönholm toisena

Hallitseva maailmanmestari Sebastien Loeb johtaa edelleen kauden neljättä MM-rallia Meksikossa. Kun neljä erikoiskoetta on enää jäljellä, Marcus Grönholm on Fordillaan toisena, minuutin päässä Citroen-tallin ranskalaiskuljettajasta.

9.3.2007 17:48 | Päivitetty 11.3.2007 1:44

- Minulla on nyt hyvä johtoasema. Sunnuntaina voimme jo vähän hidastaa vauhtia, Loeb sanoi lauantai-iltana EK 14:n jälkeen wrc.comin ralliradiossa.

Grönholm on jo melko tiukasti kiinni kakkossijassa, sillä ero kolmantena olevaan Citroen-kuljettaja Daniel Sordoon on 34 sekuntia.

- Loebia ei saa enää kiinni, ellei hänelle tule mitään epäonnea, Grönholm myöntää.

Grönholmin tallitoveri Mikko Hirvonen menetti EK 13:lla puolisen minuuttia pyörähdyksen ja rengasrikkojen takia. Hirvonen on neljäntenä 2,8 sekunnin päässä Sordosta, joka on ajanut yllättävän hyvin Meksikon kovavauhtisilla sorateillä. Viidentenä on Subarun australialaiskuljettaja Chris Atkinson ja kuudentena Kronos-tiimin vanhalla Citroenilla ajava itävaltalainen Manfred Stohl.

Stobart-tiimin Fordilla ajava Jari-Matti Latvala on seitsemäntenä ja kiinni kahdessa MM-pisteessä. N-ryhmän MM-osakilpailussa ainoana suomalaisena mukana oleva Kristian Sohlberg nousi lauantain aikana kuudennelta sijalta kolmanneksi.

IS / Janne Aittoniemi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?