David Beckhamin pysyvä siirto AC Milaniin kariutui - Urheilu - Ilta-Sanomat

David Beckhamin pysyvä siirto AC Milaniin kariutui

David Beckhamin haave jatkaa jalkapalloseura AC Milanissa näytti kariutuvan perjantaina, kun italialaisseura ei tehnyt riittävän suurta tarjousta englantilaispelaajasta Los Angeles Galaxylle.

14.2.2009 9:53

Näin Beckhamin on määrä palata Yhdysvaltoihin 9. maaliskuuta, kun Beckhamin laina-aika AC Milanissa päättyy.

- Emme saaneet pelaajasta hyväksyttävää tarjousta, Galaxyn toimitusjohtaja Bruce Arena kertoi.

Galaxy hylkäsi AC Milanin ensimmäisen ostotarjouksen viime viikolla. Italialaismedian mukaan AC Milan teki Beckhamista viimeisen tarjouksen torstaina, mutta summa ei vieläkään kelvannut yhdysvaltalaisseuralle.

- Suhtaudumme myötämielisesti Davidin siirtoon AC Milaniin siirtosummalla, joka vastaa hänen arvoaan Galaxylle ja liigalle, Yhdysvaltain MLS-jalkapalloliigan komissaari Don Garber vakuutti.

Siirron oli kuitenkin määrä toteutua perjantaihin mennessä. Vuoden 2007 kesällä Real Madridista Galaxyyn jättisummalla siirtyneen Beckhamin viisivuotisessa sopimuksessa on pykälä, joka mahdollistaa hänen lähtönsä seurasta tulevan kauden jälkeen.

- Yhdysvaltain liiga on nuori, ja se tarvitsee vielä ainakin 10 vuotta kehittyäkseen tarpeeksi. Pelattuani Euroopassa minun on myönnettävä, että joihinkin Yhdysvaltain liigan otteluihin osallistuminen on ollut turhauttavaa, Beckham myönsi aiemmin.

Beckham, 33, halusi palata pelaamaan Eurooppaan säilyttääkseen paikkansa Englannin maajoukkueessa. Hän sivusi keskiviikkona Espanja-ottelussa Bobby Mooren 108 ottelun ennätystä englantilaisten kenttäpelaajien maaotteluissa. Beckhamin tähtäimenä on pelata kesän 2010 MM-lopputurnauksessa Etelä-Afrikassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?