Urheilu

Ville Lehtinen haukkuu valmentajansa Harri Kampmanin

Julkaistu: , Päivitetty:

Veikkausliigasta pudonneessa AC Oulussa kuohuu. Kesken kauden seuraan tullut Ville Lehtinen kaataa täyden lastin kuraa päävalmentaja Harri Kampmanin päälle.

Lehtisen piti lyödä nappikset naulaan viime syksynä lopullisesti. Veri veti kuitenkin kentälle. Paikka aukeni liigan pohjalla sukeltaneesta AC Oulusta, jossa toivottiin Lehtisen ratkaisevan joukkueen maalinteko-ongelmat.

- Hape pyysi minua sinne. Vastasin hänelle, että Oulussa pelaaminen ei ole mahdollista, koska asun Helsingissä. Hän kuitenkin vakuutti minulle, että voisimme olla yhdessä etätyön edelläkävijöitä, Lehtinen sanoo.

Lehtinen osui vastustajan verkkoon kerran. Peliminuutteja kertyi mukavasti aina alkusyksyyn saakka. Punainen kortti Turussa Palloseuraa vastaan johti kuitenkin pelikieltoon ja penkkikierteeseen.

Nöyryytys penkillä

Ympyrä sulkeutui Tampereella keskiviikkona, kun Lehtinen lämmitti Ratinan penkkiä yli kaksi tuntia, kiukusta puhisten.

- Hape lupasi ottaa huomioon mahdollisesti viimeisen otteluni, Lehtinen kertoo.

Peliaikaa ei kuitenkaan herunut.

- Eikö hän yhtään arvosta uraani, Lehtinen kiihtyy.

- Hän on pettänyt minut. Hape käänsi selkänsä kuin luuseri. Ei ihme, että mies ei ole koskaan mestaruutta voittanutkaan!

Ratinan stadionilla nähtiin Oulun tappion jälkeen mielenkiintoinen episodi. Lehtinen purki turhautumisensa Kampmaniin, joka pysyi kuitenkin tyynenä.

- Hän yritti tarjota kättään, mutta minulla on sen kaverin kanssa kättelyt kätelty. Hape nöyryytti minua entisen seurani fanien edessä, teki täydellisen pellen.

"Jotain se huuteli"

Kampman kiistää luvanneensa Lehtiselle ennen peliä yhtään mitään.

- Sanoin Villelle, että hän saattaa päästä pelaamaan, jos tilanne on sellainen. Nyt se ei ollut, Kampman perusteli.

Lehtisen raivonpuuskan Kampman kuittasi lyhyesti.

- Jotain se siellä huuteli, mutta en kiinnittänyt huomiota.

Lehtinen ei myönnä nettinimimerkkiä

Suositulla Futisforum2-keskustelupalstalla on arvuuteltu Lehtisen olevan nimimerkin Fatman takana. Lehtinen kiistää asian, vaikka myöntää tuntevansa nimimerkin kirjoitukset erittäin hyvin.

- Lukekoon Hape jutut sieltä läpi ja miettiköön, puukottiko Fatman häntä koskaan. Ei puukottanut, vaikka olisi sen voinut tehdä.

- Ja nyt hän teki näin. Jos minulla ei ollut käyttöä urani viimeisessä pelissä, niin Hapella ei ole käyttöä valmentajana enää yhtään missään, Lehtinen lataa.