Yksi ruotsalainen lähdössä jo kotiin MM-Sapporosta - Urheilu - Ilta-Sanomat

Yksi ruotsalainen lähdössä jo kotiin MM-Sapporosta

Yksi Ruotsin hiihdon mitalitoivoista, Thobias Fredriksson, on suivaantunut Ruotsin maajoukkueen päävalmentaja Inge Bråtenille niin pahasti, että on suuntaamassa kotiin Sapporon MM-kisoista ennen kuin ensimmäistäkään matkaa on hiihdetty.

21.2.2007 19:06

Fredriksson on kärsinyt viime päivinä hengitystievaikeuksista. Keskiviikkona sprintin moninkertainen arvomitalisti teki kuitenkin 45 minuutin harjoituksen, ja tunsi olevansa kilpailukunnossa.

Fredrikssonin järkytys olikin melkoinen, kun päävalmentaja Bråten ilmoitti nimenneensä Mats Larssonin Fredrikssonin tilalle MM-kisojen avausmatkalle, torstaina hiihdettävään henkilökohtaiseen sprinttiin.

- Bråtenilta todella huonosti hoidettu. Olin kunnossa ja valmis hiihtämään sprintin. Bråten luotti toisen käden tietoihin. Kyllä maajoukkueessa pitäisi olla parempaa kommunikaatiota, Fredriksson sanoi ruotsalaislehti Expressenille.

- Olen varannut lentoliput kotiin huomisaamuksi. En taida hiihtää toviin, murheellinen Fredriksson sanoi.

Fredriksson voitti sprintin maailmanmestaruuden Val di Fiemmessä 2003 ja pronssia Oberstdorfissa 2005. Olympialaisissa Fredriksson on hiihtänyt sprintin pronssille ja parisprintin voittoon Björn Lindin kanssa. Ruotsin edustajat Sapporon parisprinttiin valitaan henkilökohtaisen kilpailun jälkeen.

IS / Satu Kultala

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?