Ville Lång avasi voitokkaasti - Urheilu - Ilta-Sanomat

Ville Lång avasi voitokkaasti

Sulkapalloilija Ville Lång ei aikaillut olympiakisa-avauksessaan, kun hän pudotti miesten kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella jatkosta Ukrainan Vladislav Druztshenkon 21-12, 21-19. Lång varmisti jatkopaikan 33 peliminuutissa.

Ville Lång eteni sulkapallossa toiselle kierrokselle.­

9.8.2008 14:46 | Päivitetty 9.8.2008 15:37

Kun suomalainen vei ensimmäisen erän 21-12 vain 14 minuutissa, näytti että ottelun kesto jää puoleen tuntiin. Maailmanlistan 61:s Druztshenko kuitenkin harasi vastaan ja oli päästä toisessa erässä jatkopalloille. Långin liikkuvuus ja monipuolisuus olivat lopulta kuitenkin liikaa.

- Toisessa erässä en pystynyt lyömään kunnolla takakentälle, kun pallot menivät pienen myötätuulen takia pitkiksi, Lång sanoi.

- Ei myötätuuli yllätyksenä tullut, sen näki Druztshenkon avauserän pelistä. Hän käytti vahvuuksiaan hyvin, mutta on minua 12 vuotta vanhempi. Se näkyi hänen liikkumisessaan.

Lauantaina nähdyn perusteella oli vaikea uskoa, että Druztshenkolla oli pelaajien edellisessä ottelussa Pietarissa neljä ottelupalloa, jotka suomalainen selvitti. Lång johtaa Druztshenkoa keskinäisissä kohtaamisissa 8-0.

- Viisi voittoa on tullut kansainvälisistä turnauksista ja kolme Saksan Bundesliigasta.

Maailmanlistalla 43:nneksi sijoitettu Lång kohtaa seuraavaksi maanantaina toisella kierroksella Yhdysvaltain Raju Rain. Persoonallisen nimen saanut Rai on maailmanlistan 85:s ja on aiemmin tänä vuonna voittanut Långin näiden ainoassa kohtaamisessa.

- Olin Portugalissa Rain kohdatessani ollut oksennustaudissa. Tiedän tarkkaan, kuinka hän pelaa, joten siltä suunnalta ei yllätyksiä ole odotettavissa.Rain.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?