Aftonbladet: Johanssonille rahakas sopimus - Urheilu - Ilta-Sanomat

Aftonbladet: Johanssonille rahakas sopimus

Ruotsalainen iltapäivälehti Aftonbladet väittää, että jalkapalloseura Malmö FF maksoi seuraan siirtyvälle Jonathan Johanssonille ruhtinaallisen miljoonan euron allekirjoituspalkkion. Johanssonin pelioikeudet omisti viime kaudella Valioliigaseura Charlton, mutta keväällä hän pelasi lainalla toisen sarjatason Norwich Cityssä.

7.7.2006 7:29 | Päivitetty 7.7.2006 22:08

Johanssonin sopimus päättyi viime kuuhun, joten Aftonbladetin mukaan Malmö löi Johanssonille pöytään kunnon bonuksen, jonka avulla se pystyi nappaamaan suomalaisen kilpailijoiden nenän edestä.

Malmön urheilutoimenjohtaja Hasse Borg ei halunnut keskustella tarkoista summista.

- Kun myimme brasilialaisen Afonson Heerenveeniin, niin laskimme meillä olevan varaa kahteen hyvään vahvistukseen, ja rahaa jäisi silti säästöön, Borg kommentoi Johanssonin ja brasilialaisen Juniorin hankintaa.

- Jos Johanssonilla olisi ollut voimassa oleva sopimus Valioliigaseuran kanssa, meillä ei olisi ollut mitään mahdollisuutta kilpailla hänestä, Borg lisäsi.

Malmössä jo ennestään pelaavan Jari Litmasen positiiviset viestit seurasta ja allekirjoitusbonus ratkaisivat lopulta sen, että Johansson allekirjoitti 2,5 vuoden sopimuksen.

- Kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä sopimukseen, vaikka hän (Johansson) olisi tienannut enemmän rahaa jäämällä Englantiin, Aftonbladetin lähde kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?