Robin Hull luovutti MM-karsinnat - Urheilu - Ilta-Sanomat

Robin Hull luovutti MM-karsinnat

Suomen Robin Hull joutui luovuttamaan karsinnat snookerin MM-kisoihin terveydellisten syiden takia. Hullin oli määrä pelata tiistaina Mark Joycea vastaan, mutta lääkäri suositteli sydämen rytmihäiriöistä kärsineelle suomalaiselle vetäytymistä karsinnoista.

26.2.2007 20:42

Nyt ilmenneiden ongelmien arvellaan olevan perua virustaudista, jonka takia Hull joutui jättämään väliin viisi rankingturnausta kaudella 2003-04.

Hull oli paluunsa jälkeen noussut takaisin maailmanlistalla 48 parhaan joukkoon, mutta MM-karsintojen väliin jääminen pudottaa sijoituksen 50:n huonommalle puolelle. Kyseessä on paha takaisku, sillä hetkittäin Hullin peli on sujunut tällä kaudella hyvin. Joulukuussa hän selvisi UK Championshipissä kahdeksan parhaan joukkoon pudotettuaan tällä kaudella kaksi turnausta voittaneen Neil Robertsonin.

MM-kisoihin päästäkseen Hullin olisi pitänyt raivata tieltä kolme vastustajaa. Tätä nykyä Turussa asuva suomalaisammattilainen on ollut mukana Sheffieldissä keväisin pelattavassa MM-turnauksessa vain kerran, vuonna 2002, jolloin hän pudotti Steve Davisin viimeisellä karsintakierroksella.

IS / Teijo Piilonen

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?