Cannavaron siirto Real Madridiin varmistui - Urheilu - Ilta-Sanomat

Cannavaron siirto Real Madridiin varmistui

Italian jalkapallomaajoukkueen MM-kultaan kipparoineen Fabio Cannavaron siirto Juventuksesta Real Madridiin varmistui tiistaina, kun hän allekirjoitti kolmen vuoden sopimuksen.

25.7.2006 18:56

- Minulla oli hyvät aikani Juventuksessa, mutta pelaaminen 33 vuoden iässä Realissa on mahtava mahdollisuus. Tavoitteeni on voittaa Mestareiden liiga, ja se innoittaa minua harjoittelemaan ja taistelemaan, Cannavaro sanoi.

Cannavaro saapuu Espanjan mahtiseuraan yhdessä brasilialaisen Emersonin kanssa. Pelaajien sopimuksien arvo on Espanjan median mukaan 20 miljoonaa euroa. Kaksikko nosti kytkintä Juventuksessa, kun seura pudotettiin Italiaa ravisuttaneen jalkapalloskandaalin myötä sarjaporrasta alaspäin. Juventuksen valmentaja Fabio Capello ehti siirtyä madridilaisseuran peräsimeen jo ennen Cannavaroa ja Emersonia.

- Hän (Cannavaro) oli meidän ykköstavoitteemme siitä päivästä lähtien, kun urheilutoimenjohtaja Predrag Mijatovic ja valmentaja Fabio Capello alkoivat suunnitella joukkuetta, Realin puheenjohtaja Ramon Calderon sanoi Bernabeun stadionilla.

(STT-REUTERS)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?