Madeleine McCanniksi itseään väittävän naisen ympärillä kuohuu jälleen – Madeleinen vanhemmilta yllättävä ratkaisu?

Poliisin mukaan puolalaisnaisen ulkonäkö ei vastaa Madeleine McCannin kanssa.

22.2. 16:21

Kohu Madeleine McCanniksi itseään väittävän puolalaisnaisen ympärillä paisuu.

Parikymppinen nainen hätkähdytti viikko sitten Instagramiin luodulla tilillä, jossa hän väittää olevansa vuonna 2007 kadonnut pikkutyttö Madeleine McCann.

Nainen on myös lisännyt Instagram-tililleen tekstin, jossa hän toteaa McCannin vanhempien Kate ja Gerry McCannin suostuneen dna-testiin.

McCannin vanhemmat eivät ole kommentoineet asiaa julkisesti, mutta brittiläisen Daily Beast -lehden mukaan heidän uskotaan suostuvan testiin.

Daily Beast kertoo perheen läheisen ystävän sanoneen lehdelle, että vanhemmat ovat valmiita seuraamaan naisen väitteitä.

Madeleine McCannin vanhemmat Kate ja Gerry McCann huhtikuussa 2017.

Viranomaiset suhtautuvat kuitenkin hyvin skeptisesti naisen kertomuksiin.

Espanjalaismedia AS kertoo Lontoon poliisin Scotland Yardin kieltäytyneen analysoimasta dna-näytteistä, koska eivät usko naisen väitteiden olevan totta.

Britannian poliisi uskoo Madeleine McCannin kuolleen katoamispäivänään 3. toukokuuta vuonna 2007. Eläessään McCann olisi nyt 19 vuotta, kaksi vuotta nuorempi kuin itseään McCanniksi väittävä nainen.

Lukuisat henkilöt ovat jo tätäkin ennen yrittäneet tuloksetta todistaa olevansa Madeleine McCann, minkä vuoksi poliisi ole tutkinut myöskään puolalaisnaisen dna:ta.

Poliisi kertoo myös käyttäneensä yhtäläisyyksien selvittämiseksi ikääntymisohjelmistoa. Viranomaisten lopputulema oli, ettei nuori puolalaisnainen näytä lainkaan Madeleine McCannilta.

Myös McCannin katoamistapausta johtanut etsivä on todennut, ettei naisen tarina täsmää todellisuutta.

Madeleine McCannin kuva katoamispaikalla Portugalin Praia da Luzissa huhtikuussa 2009.

Puolalaisnaisen julkisuuteen tulo on aiheuttanut joka tapauksessa valtavasti huomiota. Keskiviikkoon mennessä hänen Instagram-tilillään oli yli miljoona seuraajaa.

Profiilissaan puolalaisnainen on jakanut lukuisia kuvia ja videoita, joilla hän vertailee yhdennäköisyyttään McCannin kanssa.

Madeleine McCannin tapaus on yksi maailman tunnetuimpia katoamisia.

3-vuotias Madeleine McCann katosi lomahuoneistostaan toukokuussa 2007 Portugalin Praia da Luzissa Algarvessa. Katoamisen aikaan hänen vanhempansa olivat illallistamassa läheisessä ravintolassa.

Vuonna 2020 tapauksen saksalainen syyttäjä Christian Wolters sanoi, että viranomaisilla olisi konkreettisia todisteita siitä, että McCann on kuollut.

Viranomaiset epäilevät saksalaisen Christian Brücknerin siepanneen ja surmanneen McCannin. Brückner oli Praia da Luzissa McCannin katoamisen aikaan. Hänet on tuomittu aiemmin seksuaalirikoksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?