Uusi käänne itseään Madeleine McCanniksi väittävän naisen tapauksessa

Puolalaisnaisen isoäiti lähetti hänelle kuvia, jotka voisivat kumota naisen väitteet.

21.2. 17:36

Itseään Madeleine McCanniksi väittävän puolalaisnaisen saaga on saanut uusia käänteitä.

Sosiaalisessa mediassa lähti viikonlopun aikana leviämään parikymppisen puolalaisnaisen tarina. Tämä sanoo Instagram-tilillään uskovansa olevansa vuonna 2007 kadonnut Britanniasta kotoisin ollut Madeleine McCann.

Nainen on julkaissut Instagram-tilillään lukuisia kuvavertailuja, joiden hän uskoo osoittavan väitteensä todeksi. Tiistaiaamuna Instagram-tilillä oli jo yli 860 000 seuraajaa, 200 000 enemmän kuin maanantaina.

Madeleine McCann katosi 16 vuotta sitten Portugalissa. Vuonna 2020 tapauksen saksalainen syyttäjä Christian Wolters sanoi, että viranomaisilla olisi konkreettisia todisteita siitä, että McCann on kuollut.

Lue lisää: Puolalais­nainen väittää olevansa Madeleine McCann – videot leviävät sosiaalisessa mediassa

Australialaisen News.com-sivuston mukaan puolalaisnainen kertoi viimeisimmissä päivityksissään perheensä astuneen hänen ja hänen uskomustensa väliin.

Instagram-tilille julkaistulla videolla nainen kertoo itkien, kuinka hänen perheensä suuttui hänelle väitteistä, joita hän on sosiaalisessa mediassa esittänyt. Varsinkaan hänen isoäitinsä ei innostunut tilanteesta.

– Hän sanoi, että olen paha ihminen, että hän ei halua nähdä minua enää, hän alkoi huutaa minulle, nainen sanoo videolla.

Kuvavertailut ovat levinneet laajalti sosiaalisessa mediassa.

Nainen on pyytänyt perhettään osallistumaan dna-testiin, mutta he eivät ole suostuneet.

– Hän sanoi, että olen kauhea ihminen ja että annan turhaa toivoa Madeleinen vanhemmille, nainen kertoo tunteikkaana.

Isoäiti ei ollut ainoastaan antanut kovaa palautetta puhelimitse, vaan lähettänyt myös kaksi kuvaa naisen lapsuudesta, jotka voisivat kumota tämän väitteet kokonaan.

Toinen kuva on lapsesta kehdossa ja toinen taaperoikäisestä lapsesta puuhastelemassa ilmeisesti isoäitinsä seurassa. Nainen pysyi skeptisenä kuvienkin jälkeen.

– Hän lähetti kaksi kuvaa. En näe kasvoja kunnolla, hän kirjoitti Instagram-tilillään.

Puolalaisnaisen tarina on kerännyt paljon huomiota sekä puolesta, että vastaan. Naisen mukaan hänellä olisi lukuisia samoja tuntomerkkejä kuin Madeleine McCannilla. Naisen iäksi on kerrottu 21 vuotta, kun kolmevuotiaana kadonnut McCann olisi elossa ollessaan 19 vuoden ikäinen.

Nainen on lisäksi väittänyt, että yksi McCannin perheenjäsenistä olisi suostunut dna-testiin. McCannien perhe ei ole julkaissut minkäänlaista tiedotetta aiheeseen liittyen.

Lue lisää: Löytyikö Madeleine McCannin tapauksessa viimein ratkaiseva todiste? Näin syyttäjä kommentoi uusia löytöjä

Nainen sanoo omaavansa samoja piirteitä, kuin Madeleine McCann.

KOLMEVUOTIAANA kadonneen Madeleine McCannin katoamisesta tulee toukokuussa kuluneeksi 16 vuotta. Viimeinen varma havainto tytöstä on Praia da Luzissa Portugalissa sijaitsevasta hotellista, jossa McCannit majoittuivat lomansa aikana.

Mittavista kansainvälisistä etsinnöistä huolimatta McCannia tai hänen ruumistaan ei ole löydetty.

Saksassa viranomaiset epäilevät, että saksalainen Christian Brückner olisi siepannut ja tappanut McCannin. Brückner oli Praia da Luzissa McCannin katoamisen aikaan. Hänet on tuomittu aiemmin seksuaalirikoksista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?