Poliisi vahvisti joesta löytyneen ruumiin kadonneeksi perheen­äiti Nicola Bulleyksi

Bulleyn puhelin, koiran hihna ja valjaat löydettiin joen varrelta penkiltä.

20.2. 19:45

Poliisi on vahvistanut Wyre-joesta löytyneen ruumiin Britanniassa tammikuun lopulla kadonneeksi perheenäiti Nicola Bulleyksi, muun muassa BBC kertoo.

45-vuotias Bulley nähtiin viimeksi perjantaina 27. tammikuuta koiraa ulkoiluttamassa Lancashiressa Wyre-joen rannalla. Hän oli juuri vienyt 6- ja 9-vuotiaat lapsensa kouluun.

Bulleyn puhelin, koiran hihna ja valjaat löydettiin joen varrelta penkiltä. Hänen spanielinsa löytyi noin puoli tuntia siitä, kun toinen koiranulkoiluttaja oli nähnyt Bulleyn.

– Tämän päivän kehitys ei ole tulos, jonka kukaan meistä olisi halunnut, mutta toivomme, että se voi ainakin alkaa tarjota vastauksia Nicolan läheisille, jotka ovat ajatuksissamme etusijalla, poliisin lausunnossa sanottiin.

Poliisi käynnisti eilen uuden suuretsinnän lähellä Bulleyn katoamispaikkaa saatuaan yleisövihjeen. Guardian uutisoi nyt, että kaksi ohikulkijaa ilmoittivat ruumiin löytymisestä poliisille. Ruumis sijaitsi reilun kilometrin päässä paikasta, jossa hänet viimeksi nähtiin ulkoiluttamassa koiraa.

Poliisi tiedotti ruumiin löytymisestä Bulleyn perheelle, vaikkei ruumista oltukaan vielä virallisesti tunnistettu. Maanantaina poliisi kertoi, että seuraavaksi jatkuu kuolinsyytutkinta.

Poliisi on aiemmin kertonut, ettei mikään näytä viittaavan siihen, että Bulleyn katoamiseen liittyisi kolmas osapuoli.

Maanantaina poliisin tiedotustilaisuudessa luettiin ääneen myös Bulleyn omaisten lausunto, Guardian kertoo. Lausunnossa arvosteltiin tiettyjä brittiläisiä uutismedioita siitä, että perheen yksityisyyttä ei kunnioitettu ruumiin löydyttyä sunnuntaina.

– Meistä on surullista, että joudumme joskus selittämään heille [Bulleyn nuorille tyttärille] lehdistön syyttäneen heidän isäänsä väärinkäytöksestä sekä väärin siteeranneen ja mustamaalanneen ystäviä ja perhettä. Tämä on kauhistuttavaa, lausunnossa sanottiin.

– Lopuksi, Nikki. Et ole enää kadoksissa. Sinut on löydetty ja voimme antaa sinun nyt levätä. Rakastamme sinua, olemme aina rakastaneet ja tulemme aina rakastamaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?