Perheenäiti Nicola katosi jäljettömiin Britanniassa – ”Mahdotonta ymmärtää”

Poliisi ei epäile tapauksessa rikosta.

Nicola Bulley katosi perjantaina Lancashiressa.

3.2. 15:52

Kahden lapsen äiti Nicola Bulley, 45, katosi viikko sitten perjantaina Lancashiressa Britanniassa.

Viimeksi Bulley nähtiin kävelyttämässä koiraansa Saint Michael'sin kylässä Wyre-joen varrella vietyään juuri 6- ja 9-vuotiaat lapsensa kouluun.

Bulleyn puhelin, koiran hihna ja valjaat löydettiin joen varrelta penkiltä. Hänen puhelimensa oli edelleen yhdistettynä työpaikan Teams-kokoukseen.

Asiasta ovat uutisoineet muun muassa Guardian ja BBC.

Bulleyn koira löydettiin juoksemassa vapaana 25 minuuttia sen jälkeen, kun ohikulkija oli viimeksi nähnyt Bulleyn ja koiran.

Alueella liikkunut nainen kertoi BBC:lle nähneensä koiran hetki sen löytymisen jälkeen. Naisen mukaan koira oli kuiva, eikä siinä näkynyt merkkejä siitä, että se olisi ollut joessa aamulla.

Nicola Bulley katosi perjantaina 27. tammikuuta.

Poliisi julkaisi torstaina aikajanan Bulleyn liikkeistä ennen katoamista perheen vaadittua poliisilta tietoa.

Poliisi on kertonut, että Bulleyta etsitään laajasti ja perusteellisesti. Etsinnässä käytetään sukeltajia, vedenalaisia droneja ja poliisikoiria.

Tutkijoiden mukaan mikään ei viittaa siihen, että jokin kolmas osapuoli liittyisi Bulleyn katoamiseen. Poliisi ei myöskään epäile tapauksessa rikosta.

– Ymmärrän, että Nicolan kohtaloon liittyy avoimia kysymyksiä, mutta kehotan ihmisiä olemaan spekuloimatta tai levittämästä vääriä huhuja, Lancashiren poliisin ylitarkastaja Sally Riley sanoi.

Bulleyn isä Ernie Bulleyn mukaan Nicolan kaksi lasta uskovat, että on vain ajan kysymys, milloin Bulley palaa kotiin.

– Kaksi pientä lasta odottaa äitinsä paluuta ja me haluamme hänet takaisin. Jos Nicola on siellä jossain ja katsoo tätä, niin haluamme sanoa, että tule kotiin, ota yhteyttä poliisin, ota yhteyttä meihin, Ernie Bulley sanoi.

– Jotain on jäänyt huomaamatta. Jonkun täytyy tietää jotain, ihmiset eivät vain katoa ilmaan, sanoi Bulleyn sisar Louise Cunningham Sky Newsille.

Bulleyn kumppani Paul Ansell sanoi, että kaikki mahdolliset skenaariot katoamisesta ovat ”pysähtyneet kuin seinään”. Hän sanoi, että Bulleyn katoaminen on mysteeri, jota on ”mahdotonta ymmärtää”.

Poliiseja etsinnöissä Wyre-joella Lancashiressa perjantaina.

Fakta

Nicola Bulleyn liikkeet ennen katoamista

Klo 8.43 Bulley käveli Wyre-joen vartta pitkin vietyään lapsensa kouluun.

Klo 8.50 Koiranulkoiluttaja, joka tunsi Bulleyn näki hänet kävelemässä koiransa Willow’n kanssa. Koirat olivat lyhyesti tekemisissä keskenään ennen kuin silminnäkijä poistui kentältä joenvartta pitkin.

Klo 8.53 Bulley lähetti sähköpostia pomolleen.

Klo 9.01 Bulley kirjautui Teams-kokoukseen.

Klo 9.10 Silminnäkijä, joka tunsi Bulleyn näki hänet kävelyttämässä koiraansa.

Klo 9.30 Teams-kokous päättyi, mutta Bulley pysyi kirjautuneena sisään.

Klo 9.35 Toinen koiranulkoiluttaja löysi Bulleyn matkapuhelimen ja Willow’n.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?