Dmitri Medvedev kihisi taas pyhää vihaa – sitten suunsa avasi Maria Zaharova

Ryöpytyksen sai tällä kertaa Ukrainan turvallisuusneuvoston pääsihteeri: ”Kaikki natsipaskiaiset täytyy tuhota, hänet mukaan lukien”.

Dmitri Medvedevillä kiehahti taas puuro hellalle.

1.12.2022 21:51

Venäjän turvallisuusneuvoston varajohtaja ja maan entinen presidentti Dmitri Medvedev kihisi jälleen pyhää – ja nopeaa – vihaa torstaina.

Tällä kertaa vihan kohteena oli Ukrainan turvallisuusneuvoston puheenjohtaja Oleksii Danilov.

Lue lisää: Medvedev solvasi Venäjältä lähteneitä sosiaalisessa mediassa

Danilov oli aikaisemmin torstaina heittänyt löylyä kiukaalle toteamalla Ria Novostin mukaan, että Venäjä täytyy tuhota niin, että se nykyisenkaltaisena maana lakkaa olemasta.

– Ja kun sanotaan, että näiden barbaarien kanssa kanssa täytyy istua saman pöydän ääreen ja alkaa neuvotella, pidän sitä kelvottomana ehdotuksena kansallemme, Danilov sanoi Ria Novostille.

Medvedevin vastaus tuli nopeasti. Hänen mukaansa Daniloville ei periaatteessa kannata vastata lainkaan.

Medvedev vastasi silti.

– Tällaiset natsipaskiaiset täytyy tuhota, hänet mukaan lukien, joka sanoi tällaista, Medvedev ryöpytti Gazeta.ru:n mukaan.

Danilovin arvosteluun liittyi myös toinen kovaääninen kommentoija, ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova, joka puuttui Danilovin esittämään neuvottelukuvaukseen.

– Olen samaa mieltä. Barbaarien ei pidä edustaa Ukrainan kansaa neuvottelupöydässä, Zaharova kuittasi Telegram-viestissään.

Maria Zaharova.

Lue lisää: Näin ”Suomen-syöjätär” Maria Zaharova on uhkaillut Suomea – muuttuiko keskiviikkona ääni kellossa?

Lue lisää: Putin ja Medvedev uhkailevat kova­sanaisesti Ukrainaa

Lue lisää: Medvedevin neuvon­antajana toiminut suomalais­miljonääri vihaa tihkuvista lausunnoista: ”Se on ihan eri mies”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?