Lentokentän työntekijät tekivät häkellyttävän löydön matkalaukusta – läpivalaisussa näkyi jotain outoa, vetoketjun välistä pilkotti tupsu

New Yorkin lentokentän työntekijät tekivät ruumaan matkalla olleesta matkalaukusta erittäin harvinaisen löydön.

24.11. 1:02

New Yorkin John F. Kennedyn lentokentällä kohti Floridaa oli viime viikolla lähdössä matkalaukku, joka kiinnitti kentän työntekijöiden huomion. Orlandon kaupunkiin matkalla ollut laukku kulki kohti läpivalaisua, kuten kaikki muutkin ruumaan pakattavat matkatavarat, kun Yhdysvaltojen liikenneturvallisuusyhtiö TSA:n työntekijät havaitsivat sen sisällä jotain outoa.

CNN:n mukaan laukun sisällä oli tuiki tavallisia asioita, kuten viiniä ja sandaalit, mutta myös oikean kissan kokoinen outo hahmo. Läpivalaisun jälkeen työntekijät ottivat laukun tarkempaan tarkasteluun ja huomasivat nopeasti, että sen vetoketjun välistä pilkotti oranssi karvatupsu.

Pian kävi ilmi, että kissan kokoinen hahmo oli oikea kissa, joka oli syystä tai toisesta päätynyt suljetun matkalaukun sisälle. Kissa oli elossa ja vahingoittumaton ja matkalla kohti lentokoneen ruumaa. Lennon aikana eläimelle olisi käynyt luultavasti huonosti, sillä se olisi joutunut viettämään tunteja äärimmäisen ahtaissa olosuhteissa.

CNN:n mukaan viranomaiset olivat shokissa löydöstään. Matkalaukuista löydetään päivittäin erilaisia kiellettyjä esineitä, mutta elävän eläimen löytäminen ruumamatkalaukuista on äärimmäisen harvinaista.

TSA julkaisi Twitterissä kuvia löydöstään.

CNN:n mukaan viranomaiset kutsuivat laukun omistajan kuulusteluun ja selittämään, miksi hänen ruumalaukussaan oli elävä kissa. Matkustajan mukaan kissa ei ollut hänen, vaan se kuului toiselle henkilölle hänen kotitaloudessaan.

Lentokentän työntekijät eivät lopulta tehneet eläinsuojeluilmoitusta, sillä keskustelun päätteeksi he epäilivät, että kissa oli livahtanut laukkuun salaa, eikä matkustaja tiennyt, että eläin pyrki hänen mukaansa matkalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?