Jälleen outo kuolema Moskovassa – Venäjän rauta­teiden tytär­yhtiön johtaja löytyi elottomana parvekkeeltaan

52-vuotias Pavel Ptshelnikov työskenteli viestintäjohtajana yrityksessä, joka hoitaa Venäjän rautateiden rahtikuljetuksia.

Pavel Ptshelnikovin epäillään tehneen itsemurhan.

29.9. 16:59

Venäjän rautateiden tytäryhtiössä työskennellyt viestintäjohtaja on tehnyt Venäjän median mukaan mitä ilmeisimmin itsemurhan.

52-vuotiaan Pavel Ptshelnikovin ruumis löydettiin keskiviikkona Moskovasta hänen oman asuntonsa parvekkeelta.

Ptshelnikov työskenteli viestintäjohtajana yrityksessä nimeltä Tsifrovaja logistika eli Digitaalinen logistiikka. Yritys on erikoistunut rahtikuljetuksiin.

Komsomolskaja Pravda kertoo, että Ptshelnikovin ruumis löydettiin aamulla kello 6.30. Kuolinsyytä ei ole paljastettu virallisesti, mutta hänen ruumiissaan olevien vammojen kerrotaan viittaavan itsemurhaan. Joidenkin tietojen mukaan kuolema olisi tullut ampumavamman seurauksensa.

Starhit.ru-sivusto kertoo, että vielä kuukausi sitten Ptshelnikov jakoi sosiaalisessa mediassa valokuvia lomaltaan ja kaikki vaikutti olevan hyvin. Venäjän ja Ukrainan sosiaalisessa mediassa on pohdittu, olisiko itsemurhan taustalla kenties Venäjän rautateihin kohdistuva suuri paine nykyisissä ”erikoisoperaation” eli Ukrainan sodan olosuhteissa.

Venäjällä on kuollut kevään ja kesän aikana lukuisia vaikutusvaltaisia yritysjohtajia erikoisissa olosuhteissa. Huomiota ovat herättäneet erityisesti kaasuyhtiö Gazpromin johtajien kuolemat ja julkisuudessa on arveltu, onko yrityksen johdossa käynnissä jokin sisäinen valtataistelu tai riitely.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?