Poliisi vaikenee Eliza Fletcherin surman mahdollisesta motiivista, perijättären omaiset julkaisivat lausunnon

Eliza Fletcherin juoksushortsit löytyivät roskapussista.

34-vuotias Eliza Fletcher oli tavallisella aamulenkillä, kun hänet pakotettiin väkivaltaisesti tuntemattomaan ajoneuvoon.

8.9.2022 2:45

Memphisissä surmatun perijättären Eliza Fletcherin taposta epäilty 38-vuotias mies tuli keskiviikkona tuomarin eteen kuulemaan saamiaan syytteitä.

Miestä syytetään törkeästä kidnappauksesta, todisteiden väärentämisestä, identiteettivarkaudesta ja rahan anastamisesta.

Lastentarhan opettaja ja kahden lapsen äiti 34-vuotias Eliza Fletcher siepattiin varhain perjantaina aamulenkillä. Valvontakameroiden videokuvista saattoi nähdä, miten uhkaavasti käyttäytyvät mies pakottaa naisen mustaan citymaasturiin.

Sieppauspaikalta löytyi naisen puhelin ja sen läheltä sandaalit, josta tutkijat onnistuivat saamaan DNA-näytteen ja pääsivät epäillyn miehen jäljille.

Sunnuntaina Memphisin poliisi kertoi löytäneensä tunnistamattoman ruumiin jäänteet. Ruumis määriteltiin myöhemmin perjantaina kadonneen Fletcherin ruumiiksi.

Viranomaisten mukaan perijättären kuolema oli väkivaltainen.

Heidän mukaansa on liian aikaista määrittää Fletcherin tarkka kuolinpaikka ja kuolintapa. He eivät kerro myöskään mahdollisesta motiivista.

– Ei ole mitään syytä uskoa, että tämä oli mikään muu kuin vieraan ihmisen yksittäinen hyökkäys, piirikunnan syyttäjä Steve Mulroy sanoi lehdistölle oikeuden istunnon jälkeen.

Eliza Fletcherin ruumis löytyi tyhjästä paritalosta. Paikka on reilun kymmenen kilometrin päässä sieppauspaikasta.

Tunti ruumiin löytymisen jälkeen murhantutkijat löysivät lähistöltä roskapussin, jossa olivat samanlaiset juoksushortsit, jotka Flecherillä oli sieppaushetkellä.

Eliza Fletcherin perhe julkaisi ruumiin löydyttyä lausunnon, jossa he pyytävät saavansa surra rauhassa läheisen kuolemaa.

– Olemme särkyneitä ja järkyttyneitä tästä järjettömästä menetyksestä. Liza oli suuri ilo niin monille.

Fletcher oli edesmenneen miljardöörin Joseph ”Joe” Orgill III:n lapsenlapsi. Fletcherin isoisä kuului Orgill-nimisen rautatavarajakelijan johtoon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?