Michigan: Ainakin 3 kuoli ja 6 loukkaantui kouluampumisessa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

15-vuotias avasi tulen yläkoulussa Michiganissa – ainakin 3 kuoli ja 6 loukkaantui

Poliisi on kertonut ottaneensa kiinni epäillyn ampujan.

Kouluampuminen tapahtui tiistaina Michiganin osavaltiossa Oxfordin kylässä, joka sijaitsee noin 70 kilometriä Detroitista pohjoiseen.

30.11.2021 23:11

Ainakin kolme ihmistä on kuollut ja kuusi loukkaantunut Yhdysvaltain Michiganin osavaltiossa tiistaina tapahtuneessa kouluampumisessa. Poliisin mukaan epäilty ampuja on otettu kiinni.

Poliisi kertoi saaneensa ensimmäisen hälytyksen Oaklandin piirikunnassa sijaitsevasta Oxfordin yläkoulusta kello 12.51 paikallista aikaa.

– 15-vuotias Oxfordin yläkoulun toisen vuoden opiskelija on pidätetty ja käsiase takavarikoitu. Pidätyksessä ei tapahtunut vastarintaa. Epäilty on pyytänyt itselleen asianajajaa, eikä hän ole antanut minkäänlaisia lausuntoja motiivistaan, Oaklandin piirikunnan sheriffi tiedotti tilanteen mentyä ohi.

Poliisin mukaan yksi ammutuista oli koulun opettaja. Paikallisen WDIV-TV-kanavan mukaan muiden uskotaan olleen oppilaita, mukaan lukien kolmen surmansa saaneen.

Piirikunnan apulaissheriffi Michael McCabe kertoi CNN:n mukaan, että epäillyltä oli saatu haltuun paikan päällä puoliautomaattinen käsiase sekä ammuksia. Poliisi uskoo epäillyn ampuneen hyökkäyksen aikana 15–20 laukausta.

Viranomaisten mukaan tällä hetkellä mikään ei viittaa siihen, että ampujia olisi ollut enemmän kuin yksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?