Kaksi lasta löytyi vakavasti loukkaantuneina Länsi-Tukholmasta – kaksi henkilöä pidätetty epäiltyinä murhan yrityksestä

Poliisi epäilee lasten pudonneen asuinrakennuksen parvekkeelta.

14.11.2021 23:51 | Päivitetty 15.11.2021 2:08

Kaksi alle kymmenenvuotiasta lasta on löydetty vakavasti loukkaantuneina asuinrakennuksen pihalta Länsi-Tukholmasta Hässelbyn alueelta, kertoo muun muassa Expressen. Lapset löysi ohikulkija.

Poliisi sai hälytyksen kello 21.46 paikallista aikaa. Paikalla on ollut käynnissä suuri poliisioperaatio.

Rakennuksen sisältä on löydetty loukkaantunut 45-vuotias mies. Miestä epäillään Expressenin tietojen mukaan lasten vahingoittamisesta ja hänet on pidätetty epäiltynä murhan yrityksestä. Myös yksi nainen on pidätetty tapaukseen liittyen.

Poliisi on vahvistanut, että kaksi lasta on loukkaantunut. Tukholman poliisin tiedottaja Helena Boström kertoi Aftonbladetille, että poliisi on aloittanut esitutkinnan murhan yrityksestä.

– Kaksi alle 10-vuotiasta lasta on loukkaantunut vakavasti. Epäilemme, että he ovat pudonneet korkealta asunnosta. Emme voi sulkea pois sitä, että taustalla on rikos, hän sanoi.

Poliisi on myös vahvistanut, että kaksi henkilöä on pidätetty epäiltyinä murhan yrityksestä. Poliisi ei kommentoi tapausta tässä vaiheessa tarkemmin.

Lapset on viety sairaalaan pelastushelikoptereilla. Aftonbladetin tietojen mukaan poliisi epäilee heidän pudonneen parvekkeelta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?