Maailmanennätys: Purjeveneestä takavarikoitiin 5,2 tonnia kokaiinia - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Atlantilla seilasi ennätyslasti: Purjeveneestä takavarikoitiin 5,2 tonnia kokaiinia

Portugalin ja Espanjan viranomaiset takavarikoivat avomerellä seilanneesta purjeveneestä ennätyksellisen kokaiinilastin.

Portugalin ja Espanjan viranomaiset takavarikoivat Atlantilla seilanneesta purjeveneestä 5,2 tonnia kokaiinia.

19.10. 5:14

Portugalin ja Espanjan viranomaiset takavarikoivat 5,2 tonnia kokaiinia purjeveneestä avomerellä. Poliisi on lisäksi ottanut kiinni kolme epäiltyä.

Kyseessä on uutistoimisto Reutersin mukaan Portugalin suurin huumeratsia 15 vuoteen. Kokaiinilasti oli ennätyksellinen myös suuremmassa mittakaavassa, sillä sen kerrotaan olleen suurin koskaan purjeveneestä löydetty huumelasti.

Tavallisesti yhtä suuria kokaiinieriä on kuljetettu purjeveneiden sijaan rahtilaivoilla ja isommilla moottoriveneillä.

Purjeveneestä löydetty kokaiini oli pakattu 183 kangassäkkiin.

Kokaiini oli pakattu 183 kangassäkkiin. Eurooppaan matkalla ollut erä jäi poliisin haaviin Atlantilla noin 550 kilometrin päässä Portugalin rannikolta.

Poliisin kiinni ottamista henkilöistä kaksi on Espanjan kansalaisia ja kolmas Perun kansalainen. Poliisi epäilee heidän olevan osa laajempaa huumerinkiä, joka kuljettaa huumeita Latinalaisesta Amerikasta Eurooppaan.

Espanjan huumepoliisista kerrotaan Reutersille, että nyt kiinniotettuja henkilöitä on tarkkailtu pidemmän aikaa ja yhdestä heistä oli annettu pidätysmääräys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?