Gabby Petito: Kihlattu Brian Laundrie ollut kateissa yli kuukauden - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Salaperäisesti kadonneen ja surmatun Gabby Petiton, 22, kihlattu yhä kateissa – etsinnöissä käytetään jo ruumis­koiria

Poliisin mukaan etsinnöissä ei ole saatu todisteita siitä, että Brian Laundrie olisi elossa, mutta toistaiseksi mikään ei viittaa siihen, että mies olisi kuollut.

Brian Laundrien katoamisesta kerrottiin poliisille 17. syyskuuta. Häntä ei ole laajoista etsinnöistä huolimatta löydetty.

17.10. 21:51

Reilu kuukausi sitten kadonneen Brian Laundrien, 23, etsinnöissä on käytetty ruumiskoiria, paikallisen sheriffin edustaja vahvisti CNN:lle.

Laundrie katosi pari viikkoa sen jälkeen, kun hän oli saapunut kotiin Floridaan yksin matkalta, jonne oli lähtenyt kihlattunsa Gabby Petiton, 22, kanssa. Petito löydettiin surmattuna 19. syyskuuta kansallispuistosta Wyomingissa. Kuolinsyytutkijan mukaan Petito oli kuristettu kolme, neljä viikkoa ennen kuin hänen ruumiinsa löytyi.

Laundrieta ei ole nimetty epäillyksi Petiton murhassa. Hänestä on kuitenkin etsintäkuulutus, sillä häntä syytetään toiselle henkilölle kuuluneen pankkikortin luvattomasta käytöstä.

Lue lisää: Gabby Petiton tapaus nosti esille muita katoamis­mysteereitä: Danielin, 24, auto löytyi hylättynä, Lauren, 30, katosi jälkiä jättämättä...

Laundrien perhe kertoi ensin, etteivät he olleet nähneet miestä 14. syyskuuta jälkeen. Myöhemmin he sanoivat, että mies olikin kadonnut jo päivää aiemmin.

Etsinnät on keskitetty Carltonin luonnonsuojelualueelle, sillä Laundrien perheen mukaan mies lähti vaeltamaan.

Toistaiseksi Laundriesta ei ole saatu mitään havaintoja. Viime viikolla North Portin poliisin edustaja Josh Taylor sanoi, että ei ollut mitään todisteita siitä, että Laundrie olisi elossa tai kuollut. Kukaan ei myöskään ollut nähnyt Laundrieta luonnonsuojelualueella vaan etsinnät aloitettiin sieltä miehen vanhemmilta saadun tiedon perusteella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?