Mies murhasi vaimonsa kobralla - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Mies murhasi vaimonsa kobralla

Mies sai kaksinkertaisen vankeusrangaistuksen teostaan.

Intialainen mies surmasi vaimonsa kobralla. Tuomioistuimen mukaan hän oli yrittänyt jo aiemmin murhata vaimonsa ketjukyyllä.

13.10. 21:26

Intialainen Sooraj Kumar tuomittiin kaksinkertaiseen elinkautiseen vankeusrangaistukseen vaimonsa murhasta ja murhan yrityksestä. Tuomioistuimen mukaan mies surmasi Uthra-vaimonsa päästämällä kobran sänkyyn, jossa vaimo nukkui. Kobra puri vaimoa, joka kuoli käärmeen myrkkyyn, BBC uutisoi.

Uthra löytyi kuolleena kotoaan toukokuussa 2020.

Poliisi alkoi tutkia tapausta sen jälkeen, kun Uthran perhe syytti Sooraj Kumaria murhasta ja väitti, että mies oli häiriköinyt heitä vaatimalla myötäjäisiä. Perheen epäilykset olivat heränneet, sillä vain muutamaa viikkoa ennen kobran puremaa Uthraa oli purrut kotona ketjukyy.

Times of Indian mukaan vaimo oli joutunut ketjukyyn puremasta sairaalaan. Sieltä hän meni vanhempiensa luo toipumaan. Mies vieraili vaimonsa luona, ja seuraavana päivänä vaimo löytyi kobran puremaan kuolleena.

Poliisin mukaan kaikki viittasi siihen, että mies oli molempien käärmeiden hyökkäysten takana. Poliisi pidätti myös toisen miehen, joka oli auttanut aviomiestä hankkimaan käärmeet.

Syyttäjä oli kuvaillut tapausta ”harvinaisimmaksi harvinaisista tapauksista” ja vaatinut kuolemantuomiota. Tuomari päätyi kuitenkin kaksinkertaiseen elinkautiseen ja 500 000 rupian (reilun 5 700 euron) sakkoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?