Espanjalaismedia: Nuori suomalaisnainen hukkui rannalla Espanjassa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Espanjalaismedia: Nuori suomalaisnainen hukkui rannalla Espanjassa

Nuori suomalaisnainen hukkui suositulla uimarannalla Torreviejassa Espanjassa.

Ranta Torreviejassa.

24.9. 18:31

Espanjalaismedian mukaan 24-vuotiaan suomalaisnaisen ruumis löydettiin merestä Torreviejan edustalta torstaina illalla.

Nainen oli ollut yhdessä 23-vuotiaan venäläismiehen kanssa suositulla uimapaikalla La Zorran poukamassa. Uimapaikkaa kiertävät jyrkät kalliot, joilta uimarit joskus hyppivät mereen. Rannan virtaukset ja aallot tekevät siitä silti vaarallisen uimareille.

Kaksikko oli nähty uimassa lahdessa ennen kuin heidät ilmoitettiin kadonneiksi torstaina iltapäivällä. Muutamaa tuntia myöhemmin, kello 20.30 illalla Espanjan kansalliskaartin pelastajat löysivät naisen hukkuneena noin kolme kilometriä katoamispaikasta etelään Punta Margellan rantabulevardin edustalta.

Miehen eloton ruumis paikannettiin myöhemmin rantakallioiden välistä Cala de la Higuerassa.

Etsintöjä ja paikannettujen ruumiiden nostamista vaikeuttivat huonot meriolosuhteen – kova aallokko sekä idästä puhaltava myrskytuuli.

Murcia Today -uutissaitin mukaan suomalaisnainen oli ilmeisesti joutunut vaikeuksiin meressä eikä päässyt aaltojen ja rantakallioiden vuoksi pois vedestä. Venäläismies oli rientänyt mereen auttamaan naista, mutta molemmat vajosivat pinnan alle.

Larazon-uutissaitin mukaan venäläismiehen naisystävä näki tapahtumat rannalta ja soitti hätänumeroon kertoen puolisonsa ja heidän ystävänsä ajautuneen pois aaltojen mukana.

Larazonin lähteiden mukaan tapausta tutkitaan hukkumistapaturmana.

Torreviejan kaupunki sijaitsee Costa Blancalla, Alicanten eteläpuolella.

Alue on hyvin suosittu myös suomalaisten keskuudessa ja siellä viettää osan vuotta tai vakituisesti tuhansia suomalaisia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?