Nainen kävi gynekologilla yhdeksän vuotta ennen kuin paljastui, että mies oli hänen biologinen isänsä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Nainen kävi gynekologilla yhdeksän vuotta ennen kuin paljastui, että mies oli hänen biologinen isänsä

35-vuotias nainen nosti kanteen hänen gynekologinaan toiminutta biologista isäänsä vastaan.

Gynekologin väitetään hoitaneen biologista tytärtään yhdeksän vuotta.

17.9. 12:08

Yhdysvaltalaisnainen on haastanut oikeuteen miehen, joka toimi hänen gynekologinaan yhdeksän vuotta. 35-vuotias nainen väittää kanteessa, ettei olisi käynyt miehellä, mikäli olisi tiennyt, että gynekologi oli hänen biologinen isänsä, The Washington Post uutisoi.

Naisen mukaan hänen äitinsä hakeutui gynekologina toimineen Morris Wortmanin pakeille, kun hänen isänsä halvaantui ja pari halusi saada lapsen luovuttajan sperman avulla. Wortman oli sanonut, että luovuttajana toimisi lääketieteen opiskelija.

Useiden yritysten jälkeen naisen äiti tuli raskaaksi ja sai tyttövauvan. Wortmania ylistettiin perheessä, sillä hän oli auttanut pariskuntaa saamaan lapsen. Kun naisella itsellään ilmaantui ongelmia kuukautisten kanssa, hän kääntyi myös Wortmanin puoleen.

Nainen alkoi epäillä, ettei hänen biologinen isänsä olisikaan lääketieteen opiskelija jo useita vuosia sitten, löydettyään useita puolisisaruksia, joiden biologinen isä oli myös spermanluovuttaja.

Samaan aikaan Wortman jatkoi naisen gynekologina. Wortman kyseli joskus naisen aviomiehestä ja lapsista ja kertoi omasta taustastaan holokaustista selviytyneiden jälkeläisenä, AP kertoo. Eräällä tapaamisella Wortman esitteli naisen vaimolleen. Viime huhtikuussa Wortman kuvaili naista ”hyväksi lapseksi”.

Silti nainen ei voinut uskoa, että ”Wortman tietoisesti hoitaisi omaa biologista tytärtään gynekologisena potilaana lähes vuosikymmenen”. Kaikki muuttui, kun yksi naisen velipuolista oli ottanut yhteyttä Wortmanin tyttäreen ja dna-testi osoitti, että oli 99,99 prosentin mahdollisuus, että he olivat sisaruksia.

Nainen sanoo kanteessa, ettei olisi käynyt Wortmanilla, mikäli olisi tiennyt miehen olevan hänen isänsä. Hän syyttää Wortmania ja miehen klinikkaa muun muassa lääketieteellisestä väärinkäytöksestä, henkisen stressin aiheuttamisesta ja petoksesta. Wortmanin ei uskota kuitenkaan joutuvan vastaamaan rikossyytteisiin, sillä väitetystä rikoksesta on kulunut niin kauan aikaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?