Yhdysvaltalainen rokote­kriitikko kuoli koronaan – sairastuttuaan kehotti ystäväänsä ottamaan rokotteen

Dick Farrelin ystävä kertoo Farrelin muuttaneen viime hetkellä mieltään rokotusten suhteen.

Kuvituskuva.

8.8.2021 23:23

Oikeistolainen TV- ja radio-juontaja Dick Farrel, joka oli kiivas rokotekriitikko, on kuollut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin, uutisoi muun muassa Guardian.

Hän menehtyi 65-vuotiaana 4. elokuuta Floridassa Yhdysvalloissa.

Farrel kritisoi usein kovasanaisesti tohtori Anthony Faucia , jota Farrel luonnehti Facebookissa hiljattain ”valtatripillä olevaksi valehtelevaksi friikiksi”. Farrel on myös kehottanut kuulijoitaan olemaan ottamatta rokotetta koronatautia vastaan ja kertonut pitävänsä koko pandemiaa huijauksena.

Farrel oli väitetysti muuttanut mieltään rokotteiden suhteen sairastumisensa jälkeen. Guardian kertoo, että Farrelin läheinen ystävä Amy Leigh Hair oli kirjoittanut asiasta Facebookissa.

– Hän tekstasi minulle ja kehotti ottamaan sen (rokotteen). Hän kertoi minulle, että tämä virus ei ole mikään vitsi ja sanoi: ”Toivon, että olisin ottanut sen (rokotteen)”, ystävä kirjoitti Facebookissa.

– Hän oli syy siihen, miksi otin rokotteen!

WPTV:lle puhunut Leigh kertoi olleensa yhtä rokotekriittinen kuin Farrelkin.

– Olin yksi hänen kaltaisistaan ​​ihmisistä, jotka eivät luottaneet rokotteeseen. Luotin immuunipuolustukseeni, hän sanoi.

Farrelin viestien jälkeen kuitenkin Leighin mieli muuttui.

– Aloin pelätä enemmän koronatartuntaa kuin rokotteen mahdollisia sivuvaikutuksia. Onneksi otin rokotteen.

Farrel työskenteli radiossa Floridassa ja oli myös oikeistolaisen Newsmax-kanavan uutisankkuri. Hänet tunnettiin presidentti Donald Trumpin innokkaana kannattajana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?