Pariisissa ryöstettiin taas korukauppa – epäillyllä oli mukanaan käsiase, etälamautin ja kyynelkaasua - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Pariisissa ryöstettiin taas korukauppa – epäillyllä oli mukanaan käsiase, etälamautin ja kyynelkaasua

Le Parisienin mukaan ryöstäjät olivat kaksi miestä, joista toinen oli pukeutunut Guccin paitaan ja toisen paitaa koristi Mona Lisa.

30.7. 21:14

Kaksi ihmistä ryösti Dinh Vanin korukaupan Pariisin keskustassa, Ranskassa, Reuters uutisoi. Poliisilähteiden mukaan ryöstäjät olivat varustautuneet käsiaseella, etälamauttimella ja kyynelkaasulla. He pakenivat jalan, mukanaan jopa kahden miljoonan ryöstösaalis.

Dinh Van vahvisti Reutersille, että yhtiön liike Marais’n kaupunginosassa joutui ryöstön kohteeksi, mutta vielä oli liian varhaista sanoa kuinka suuri ryöstösaalis täsmälleen on.

La Parisienin mukaan ryöstö tapahtui kello 12.30 paikallista aikaa. Lehden mukaan epäillyt ovat noin kolmekymppisiä miehiä, joilla oli aurinkolasit ja kasvomaskit.

Koruryöstöt eivät ole harvinaisia Pariisissa hiljaisina kesäkuukausina.

Toisella miehistä oli hihaton farkkuliivi ja paita, jossa oli kuva Mona Lisa -teoksesta. Toinen oli pukeutunut Gucciin, pariisilaislehti kertoo.

– He esittivät olevansa asiakkaita ja pyysivät saada nähdä rannekorun, poliisien ammattiliiton edustaja Yoann Maras kertoi.

Le Parisienin mukaan toisella miehistä oli käsiase vyöllään, mutta hän ei näyttänyt sitä.

Ryöstö on jo toinen tällä viikolla. Viime tiistaina Chaumet’n jalokivikauppa lähellä Champs-Elyseetä ryöstettiin. Ryöstäjiksi epäillyt kaksi miestä saatiin myöhemmin kiinni ja noin kahden miljoonan ryöstösaalis saatiin pääosin kerättyä talteen.

Korukauppojen ryöstöt eivät ole Pariisissa kovinkaan tavattomia hiljaisina kesäkuukausina.

– Meillä on aika ajoin tällaisten ryöstöjen aalto, Moras sanoi BFM TV:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?