Mediat: Trumpin neuvonantaja siirtyy somealustaa kehittävään yritykseen – Trump harkitsee käyttöönottoa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Mediat: Trumpin neuvon­antaja siirtyy some­alustaa kehittävään yritykseen – Trump harkitsee käyttöön­ottoa

Myös Trumpin kerrotaan harkitsevan kyseisen somealustan käyttöönottoa.

Trumpin neuvonantaja Jason Miller.

11.6. 8:03

Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin pitkäaikainen neuvonantaja Jason Miller siirtyy toimitusjohtajaksi sosiaalisen median alustaa kehittävään startup-yritykseen. Myös Trumpin kerrotaan harkitsevan kyseisen somealustan käyttöönottoa. Asiasta kertovat muun muassa yhdysvaltalaislehdet Politico ja Hill, jotka perustavat tietonsa asiaa läheisesti tunteviin lähteisiin.

Politicon lähteet painottavat, ettei ex-presidentin jatkossa käyttämästä alustasta ole kuitenkaan tehty mitään lopullista päätöstä.

Trumpilta estettiin pääsy keskeisiin sosiaalisen median palveluihin sen jälkeen, kun hänen kannattajansa hyökkäsivät Yhdysvaltain kongressitaloon loppiaisena.

Miller on yksi Trumpin pitkäaikaisimmista avustajista. Valkoisen talon jälkeen hän on toiminut Trumpin pääasiallisena edustajana, muttei jatkane tässä tehtävässä. Hänen uskotaan pysyvän osana Trumpin tiimiä, mutta ei täyspäiväisesti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?