Vanhemmat huumasivat, murhasivat ja paloittelivat elokuvaohjaajapoikansa – saman kohtalon kokivat myös tytär ja vävypoika - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Vanhemmat huumasivat, murhasivat ja paloittelivat elokuvaohjaajapoikansa – saman kohtalon kokivat myös tytär ja vävypoika

Eläkeikäiset iranilaisvanhemmat kertoivat murhien taustalla olleen lasten turmeltuneisuus.

Omat vanhemmat murhasivat 47-vuotiaan Babak Khorramdinin tämän naimattomuuden vuoksi.

22.5. 2:57

Iranilaisvanhemmat ovat tunnustaneet huumanneensa, murhanneensa ja paloitelleensa 47-vuotiaan poikansa, kertoo Guardian. Pariskunta myönsi tehneen samoin tyttärelleen ja vävylleen vuosia aiemmin.

Poliisi löysi elokuvaohjaaja Babak Khorramdinin ruumiin pääkaupunki Teheranin lähiöstä sunnuntaiaamuna, kun viranomaisille oli ilmoitettu roskalaatikosta löytyneistä ruumiinosista. Khorramdin tunnistettiin sormenjälkien avulla ja poliisi suuntasi miehen vanhempien luo.

74-vuotias äiti Iran ja 81-vuotias isä Akbar Khorramdin kertoivat poliisille, kuinka he huumasivat poikansa unitableteilla, tukehduttivat hänet ja puukottivat tätä useita kertoja. Ruumis paloiteltiin kylpyhuoneessa osiin, jotka laitettiin matkalaukkuihin ja kuljetettiin ympäri kaupunkia.

Viranomaisten huostassa pariskunta tunnusti myös tappaneensa samalla tavalla tyttärensä kolme vuotta aiemmin ja vävynsä kymmenen vuotta aiemmin. Poliisipäällikön mukaan murhien motiiveja olivat pojan naimattomuus ja seurustelu opiskelijoiden kanssa, tyttären kohdalla huumeriippuvuus ja vävypojan kohdalla väkivaltaisuus.

– En kadu mitään, mitä tein yhteistyössä vaimoni kanssa. He olivat turmeltuneita ja kiitän Jumalaa, Akbar-isä kertoi oikeudessa.

Murhasta tuomitaan Iranissa yleensä kuolemanrangaistukseen, mutta omien lasten tappamisesta seuraa ainoastaan enintään 10 vuoden vankeustuomio. Pariskunnalle voidaan kuitenkin tuomita kuolemantuomio, jos vävypojan murha viedään oikeuteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?