Malilaisnaisen kerrotaan synnyttäneen tiistaina yhdeksän lasta – viranomaisten mukaan kaikki voivat hyvin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Malilaisnaisen kerrotaan synnyttäneen tiistaina yhdeksän lasta – viranomaisten mukaan kaikki voivat hyvin

Jo seitsemän elävän lapsen synnyttäminen on erittäin harvinaista, ja vielä harvinaisempaa on yhdeksän lapsen synnyttäminen.

5.5. 2:02

Malilaisnainen on synnyttänyt Marokossa yhdeksän lasta, kertoi Malin hallinto tiistaina. Marokon viranomaiset eivät ole vahvistaneet poikkeuksellista synnytystä.

Malin hallinto kertoi lennättäneensä 25-vuotiaan äidin Marokkoon saamaan parempaa hoitoa.

Alun perin naisen luultiin ultraäänitutkimuksen perusteella synnyttävän seitsemän lasta. Seitsemän elävän lapsen synnyttäminen on erittäin harvinaista, ja vielä harvinaisempaa on yhdeksän lapsen synnyttäminen.

Marokon terveysministerillä ei ole tietoa tapauksesta, mutta Malin terveysministeriön lausunnon mukaan viisi tyttöä ja neljä poikaa syntyi keisarinleikkauksella. Uutistoimisto AFP:n tavoittama Malin terveysministeri Fanta Siby sanoi äidin ja lasten voivan hyvin ja palaavan kotimaahan muutamien viikkojen kuluttua. Tiedot Siby kertoi saaneensa malilaiselta lääkäriltä, joka oli matkustanut äidin kanssa Marokkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?