Teini näki TikTokissa, kuinka poika joutui mönkijä­onnettomuuteen yli tuhannen kilometrin päässä – neuvokas toiminta pelasti tilanteen - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Teini näki TikTokissa, kuinka poika joutui mönkijä­onnettomuuteen yli tuhannen kilometrin päässä – neuvokas toiminta pelasti tilanteen

Onnettomuuteen joutunut poika selvisi vähäisin vammoin, kiitos hänen seuraajansa ripeän toiminnan.

Mönkijäonnettomuuteen joutunut poika sai apua TikTokin kautta.­

7.4. 22:04

Amerikkalainen teinipoika pelasti toisen pojan yli 1 200 kilometrin päässä nähtyään videopalvelu TikTokissa, kuinka toinen poika joutui onnettomuuteen, BBC uutisoi. Teinipojan nopean toiminnan ansiosta toinen poika selvisi tilanteesta vain naarmuilla ja mustelmilla.

Caden Cotnoir, 13, katsoi suorana New Hampshiressa, kuinka 12-vuotias Trent Jarrett ajoi mönkijällä 1 290 kilometrin päässä Länsi-Virginiassa. Cotnoir seurasi Jarrettia, koska myös hän oli kiinnostunut metsästyksestä, kalastuksesta ja mönkijöistä.

Cotnoir näki, kuinka Jarrett kaatui mönkijällä ja jäi nelipyörän alle.

– Yhtäkkiä hänen puhelimessaan ei näkynyt oikein mitään, pystyi näkemään vain vähän valoa ja kuuli, kuinka hän huusi apua, Cotnoir kertoi myöhemmin WMUR-TV:lle.

Jarrett huusi puhelinnumeron, joka oli ainoa, jonka hän muisti.

– Huusin isovanhempieni talon puhelinnumeron, Jarrett kertoi The Guardianin mukaan.

Cotnoir soitti numeroon ja apu saavutti Jarrettin 20 minuutissa.

– Pystyin hädin tuskin hengittämään – haluaisin vain kiittää häntä kaikesta, mitä hän teki, Jarrett kiitteli pelastajaansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?