Oikeus: 35-vuotias naisopettaja harrasti seksiä 15-vuotiaan kanssa – aviomies puolusti vaimoaan - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Oikeus: 35-vuotias naisopettaja harrasti seksiä 15-vuotiaan kanssa – aviomies puolusti vaimoaan

Opettajan aviomies puolusti vaimoaan oikeudessa.

Viestinvaihdosta selvisi, että Kandice Barber oli myös lähettänyt pojalle Snapchatissä yläosattomia kuvia itsestään.­

29.1. 8:47

Englannin Buckinghamshiressa 35-vuotias opettaja on saamassa tuomion lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin hänen harrastettuaan seksiä 15-vuotiaan oppilaan kanssa.

Oikeuden mukaan Kandice Barber lähetteli pojalle seksuaalissävytteisiä viestejä ja pyysi saada tavata häntä kouluajan ulkopuolella. Yhdellä tapaamisista Barber vei pojan pellolle, missä harrasti seksiä tämän kanssa.

Kun asia tuli ilmi, Barber uhkaili poikaa, jotta tämä kieltäisi kaiken.

Asiaa alettiin selvittää, kun koululla alkoi levitä huhuja.

Rehtori otti asian esille, mutta sekä Barber että uhri kiistivät asian. Myöhemmin Barber väitti, että 15-vuotias oli itse tavoitellut häntä.

Syksyllä 2018 tapahtuneet teot käyvät kuitenkin ilmi heidän viestinvaihdostaan. Viesteistä ilmenee, että Barber oli lähestynyt poikaa ja lähettänyt tälle Snapchatissä yläosattomia kuvia itsestään.

Syyttäjän mukaan Barber hyödynsi asemaansa hyväksikäyttääkseen alaikäistä poikaa. Hän myös uhkaili poikaa, jotta tämä pitäisi tapahtumat omana tietonaan.

Poika kertoi oikeudelle Barberin sanoneen tulleensa raskaaksi ja syyttävänsä poikaa raiskauksesta, jos hän puhuu tapahtumista.

Barberin aviomies puolusti vaimoaan oikeudessa ja kutsui tuomiota vitsiksi. Miehen mukaan pariskunnan suhde on vahvempi kuin koskaan

Syyttäjä vaatii Barberille ainakin viiden vuoden vankeustuomiota. Lopullinen tuomio luetaan 15. helmikuuta.

Lähteet: Telegraph, BBC

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?