Syyttäjä: Mies eli Chicagon kansain­välisellä lentokentällä kolme kuukautta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Syyttäjä: Mies eli Chicagon kansain­välisellä lentokentällä kolme kuukautta

Kalifornialainen mies pidätettiin Chicagon kansainväliseltä lentokentällä lauantaina.

Miestä syytetään Chicagon O’Haren lentokentällä asumisesta. Miehen epäillään päässeen rajoitetulle alueelle kadonneeksi ilmoitetun kulkuluvan ansiosta.­

18.1. 22:20

Yhdysvalloissa on pidätetty mies, jonka epäillään asuneen viranomaisten huomaamatta jopa kolme kuukautta Chicagon kansainvälisellä lentokentällä alueella, jonne oli rajoitettu pääsy, BBC uutisoi.

Adithya Singh, 36, pidätettiin lauantaina, kun lentoyhtiön virkailijat olivat pyytäneet häntä esittämään henkilöllisyystodistuksen. Singh oli osoittanut kulkulupaa, jonka väitetään kuitenkin kuuluvan operaatiojohtajalle, joka ilmoitti sen kadonneeksi lokakuussa. Työntekijät soittivat hätäkeskukseen ja poliisi otti Singhin kiinni.

Poliisin mukaan Singh saapui Chicagoon Los Angelesista 19. lokakuuta. Chicago Tribunen mukaan Singh asuu Kaliforniassa.

Illinois’n apulaissyyttäjä Kathleen Hagerty kertoi oikeuden istunnossa, että Singhin epäiltiin pelänneen kotiin palaamista koronaviruksen takia. Hagertyn mukaan Singh eli lentokentällä muiden matkustajien antamalla ruoalla.

Singhillä ei ole rikosrekisteriä. Hänellä on ravintola- ja majoitusalalta ylempi korkeakoulututkinto, mutta on tällä hetkellä työtön.

Chicagon ilmailuviraston mukaan tapausta tutkitaan, mutta Singhin ei uskota muodostaneen uhkaa lentokentälle tai muille matkustajille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?