Italialaismies lähti kävelemään riideltyään vaimonsa kanssa – löytyi viikon kuluttua 450 kilometrin päästä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Italialaismies lähti kävelemään riideltyään vaimonsa kanssa – löytyi viikon kuluttua 450 kilometrin päästä

Italialaismiehen tarina on noussut uutisotsikoihin maailmalla.

7.12.2020 23:35

Italiassa on uutisoitu laajalti tapauksesta, jossa mies päätyi kävelemään 450 kilometriä riideltyään vaimonsa kanssa. Miestä on kutsuttu ”Forrest Gumpiksi” vuonna 1994 ilmestyneen elokuvan päähahmon, joka juoksi Yhdysvaltojen halki, mukaan, BBC uutisoi.

Tapaus tuli ilmi, kun poliisi pysäytti miehen kello kahdelta aamuyöllä Fanossa, Adrianmeren rannalla viikko sen jälkeen, kun oli lähtenyt Comosta, Pohjois-Italiasta. Poliisi antoi miehelle 400 euron sakon ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta.

Mies kertoi poliisille kävelleensä ja sanoi, ettei hän ollut käyttänyt mitään kulkuneuvoja. Miehen mukaan hän oli saanut matkan varrella ruokaa ja juomaa avuliailta ihmisiltä.

– Olen ihan kunnossa, vain vähän väsynyt, miehen kerrotaan sanoneen.

Miehen kerrotaan kävelleen keskimäärin 60 kilometriä päivässä.

Italialaismiestä on verrattu Forrest Gumpiin, jota näytteli Tom Hanks.­

Poliisi tarkasti miehen henkilöllisyystiedot, jolloin huomattiin, että miehen vaimo oli ilmoittanut tämän kadonneeksi. Vaimolle ilmoitettiin miehen löytymisestä ja vaimo lopulta haki miehensä Fanosta.

Italialaismediassa ei ole kerrottu, miten vaimo suhtautui miehen saamiin sakkoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?