Neljä kuoli räjähdyksessä vedenpuhdistamolla Britanniassa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Neljä kuoli räjähdyksessä vedenpuhdistamolla Britanniassa

Neljä ihmistä kuoli ja yksi loukkaantui jätevesilaitoksella tapahtuneessa räjähdyksessä Bristolissa Britanniassa perjantaina.

3.12.2020 15:54 | Päivitetty 3.12.2020 21:40

Britanniassa Bristolin Räjähdys tapahtui Avonmouthissa sijaitsevalla Wessexin vedenpuhdistuslaitoksella. Times-lehden mukaan uhrit olivat työskentelemässä kemikaaleja sisältävän säiliön päällä kun se räjähti.

Poliisin mukaan kuolleista kolme oli Wessex Waterin jätevesilaitoksen työntekijöitä ja yksi oli urakoitsija. Lisäksi yksi ihminen loukkaantui, mutta hänen vammojensa ei uskota olevan hengenvaarallisia.

Räjähdys tapahtui poliisin mukaan kemikaalisäiliössä, jossa säilytetään jätevedestä valmistettua lannoitetta. Lähistöllä asuville ihmisille ei poliisin mukaan aiheutunut räjähdyksestä vaaraa.

Räjähdykseen ei poliisin mukaan liity epäilyä terrorismista.

Lähistöllä olleet ihmiset kertoivat medioissa kuulleensa torstaina aamupäivällä paikallista aikaa erittäin voimakkaan räjähdyksen, joka sai rakennukset tärisemään.

Paikallisen poliisin mukaan tapahtuma on julistettu vakavaksi onnettomuudeksi.

Avonin alueen palo- ja pelastuspalvelu tiedotti asiasta Twitterissä. Paikalle oli sen mukaan hälytetty sammutusyksiköitä sekä ambulansseja usealta eri palo- ja pelastuslaitokselta.

Guardianin mukaan lähellä työskentelevät kertoivat kuulleensa erittäin voimakkaan räjähdyksen äänen noin kello 11.20 paikallista aikaa.

Teollisuusalueella räjähti varasto.­

Pelastusajoneuvoja ja poliiseja alueelle johtavalla tiellä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?