Mitä ihmettä Trumpin asianajajan kasvoilla valui? Mystinen mönjä varasti huomion lehdistö­tilaisuudessa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Mitä ihmettä Trumpin asianajajan kasvoilla valui? Mystinen mönjä varasti huomion lehdistö­tilaisuudessa

Internet löysi Giulianin poskilla valuvalle tummalle nesteelle useita selityksiä.

20.11.2020 10:37

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin henkilökohtainen asianajaja Rudy Giuliani yritti torstaina vakuuttaa yleisön Trumpin vaalivoitosta, mutta monen huomio suuntautui lehdistötilaisuudessa aivan muuhun kuin Giulianin sanoihin.

Nimittäin Giulianin kasvoja pitkin kulkeviin, tummiin noroihin. Ne näkee oheiselta videolta.

  • Voit katsoa pätkän Giulianin tiedotustilaisuudesta artikkelin yllä näkyvältä videolta.

Giuliani hikoili tilaisuudessa silmin nähden ja pyyhki kasvojaan liinalla. Hänen ohimoiltaan valui ruskeaa nestettä, jonka on arveltu olevan hikeen sekoittunutta vastalaitettua hiusväriä.

Näky sai odotetusti verkon vääräleuat liikkeelle.

Giulianin tulkittiin sulavan, mitä pidettiin vertauskuvana koko Trumpin presidenttiydelle.

Värinoro on yhdistetty esimerkiksi Viides elementti -elokuvan Zorgiin, joka alkaa vuotaa tummaa nestettä puhuessaan sarjan pääpahikselle.

Teatterialan ammattilaisten liitto taas käytti tilaisuuden hyväkseen sanoakseen, että hiusten värjäys ja meikki kannattaisi jättää järjestäytyneille ammattilaisille.

Twitterissä kyseltiin myös, syytetäänkö värin valumisestakin Venezuelan edesmennyttä presidenttiä Hugo Chávezia.

Giuliani lupasi esittää tilaisuudessa todisteita vaalivilpistä. Niitä ei kuultu, vaan Giuliani toisti jo aiemmin kuultuja, moneen kertaan kumottuja väitteitä. Asiantuntijoiden ja tarkkailijoiden mukaan laajamittaisesta, vaalitulokseen vaikuttaneesta vaalivilpistä ei ole saatu mitään todisteita eikä vaalitulosta ole syytä epäillä.

Giuliani muun muassa pyrki kylvämään epäluottamusta ääntenlaskua kohtaan sanomalla, että ääntenlaskussa käytetyn ohjelmiston on kehittänyt yritys, jonka omistajilla on yhteyksiä Chaveziin ja Venezuelan nykyiseen presidenttiin Nicolás Maduroon.

Vuonna 2000 perustetun yhtiön perustajat ovat syntyneet Venezuelassa. Chávez kuoli vuonna 2013.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?