Kuljettaja kuoli rattiin, haamurekka jatkoi matkaansa kilometrejä keskellä vilkasta liikennettä – hurjat videot Pietarista

Silminnäkijöiden kuvaamista videoista näkyy, kuinka rekka törmäili Pietarin kehätien aitoihin keskellä vilkasta liikennettä.

21.10.2020 22:31

Pietarin Kad-kehätiellä sattui keskiviikkona erikoinen vaaratilanne, kun ilman kuljettajaa ollut rekka jatkoi matkaansa pitkän matkaa valtatiellä törmäillen sen laidalla olleisiin aitoihin.

Uutissivusto Fontankan mukaan kuljettaja oli alkanut voida huonosti kesken ajon ja hänen uskotaan kuolleen jo ajomatkan aikana rattiin.

Venäjän media on julkaissut useita silminnäkijöiden videoita tilanteesta. Tapahtumaketju sattui kehätien sisäkehällä, Koltushin eli Kelton valtatien ja Murmaskin valtatien välisellä osuudella.

– Ajoneuvo jatkoi matkaansa useita kilometrejä ja osui tien puskureihin. Kuljettaja voi ilmeisesti huonosti, kertoi yhden silminnäkijävideon kuvannut Vadim Fontankalle.

Yllä näkyy Vadimin kuvaama YouTube-video tapahtuneesta.

Pietaria ympäröivällä Kad-kehätiellä on pituutta yhteensä 142 kilometriä.

Viranomaisten mukaan haamurekka jatkoi matkaansa ainakin kaksi kilometriä sen jälkeen, kun kuljettaja oli menettänyt sen hallinnan. Alustavan arvion mukaan kuljettaja oli kuollut rattiin.

Videoilta näkyy, kuinka rekka jatkaa matkaansa, mutta sen vauhti hidastuu sen törmätessä tien reunalla oleviin puskuriaitoihin.

Yhden silminnäkijävideon julkaisi myös Topspb.tv-sivusto. Pääset näkemään eri suunnasta kuvatun videon tästä linkistä.

Tiellä olevat henkilöautot joutuivat pujottelemaan rekan vuoksi, mutta kuin ihmeen kaupalla mitään isoa törmäystä ei tapahtunut. Rekan kerrotaan osuneen ainoastaan yhteen henkilöautoon, mutta osumassa ei tullut henkilövahinkoja.

Rekan kuljettajan kerrottiin olleen 48-vuotias.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?