Koronatartuntoja kahdella Bidenin kampanjaan liittyvällä – Harris peruu matkansa sunnuntaihin asti - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Koronatartuntoja kahdella Bidenin kampanjaan liittyvällä – Harris peruu matkansa sunnuntaihin asti

Tartunnoista tiedotti torstaina Joe Bidenin kampanjapäällikkö.

Kamala Harris ja Joe Biden kuvattiin Arizonan Phoenixissa viime viikolla.­

15.10. 17:28

Yhdysvaltain demokraattipuolueen presidenttiehdokkaan Joe Bidenin kampanjaan liittyvällä kahdella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Asiasta kertoi Reutersin mukaan torstaina Bidenin kampanjapäällikkö.

Kampanjapäällikön mukaan positiivisen tuloksen koronatestistä ovat saaneet varapresidenttiehdokas Kamala Harrisin viestintäpäällikkö sekä kampanjaväen käyttämän lentokoneen miehistön jäsen, joka ei ole kampanjan palkkalistoilla.

Harris, kuten myöskään Biden tai muut kampanjan työntekijät eivät kampanjapäällikön mukaan olleet läheisessä kontaktissa kumpaankaan tartunnan saaneeseen kahtena päivänä ennen heidän testaamistaan. Heiltä ei siis myöskään vaadita karanteeniin vetäytymistä.

Tästä huolimatta Harrisin kerrottiin peruuttavan kaikki matkansa sunnuntaihin asti varotoimena. Hän aikoo jatkaa virtuaalista kampanjointia ja palata henkilökohtaisen kampanjoinnin pariin ensi maanantaina.

Kampanjapäällikön mukaan Harris on saanut negatiiviset tulokset hänelle lokakuun 8. ja 14. päivä tehdyistä koronatesteistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?