Armenia ja Azerbaidzhan ovat jatkaneet sotatoimia – molemmat syyttävät toisiaan tulitauon rikkomisesta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Armenia ja Azerbaidzhan ovat jatkaneet sotatoimia – molemmat syyttävät toisiaan tulitauon rikkomisesta

Azerbaidzhanin puolustusministeriö syytti armenialaisia lauantaina solmitun tulitauon rikkomisesta ja Azerbaidzhanin armeijan asemiin hyökkäämisestä.

Vuoristo-Karabahin Shushin kaupungissa sijaitseva Ghazanchetsotsin katedraali sai kattoonsa ison reiän Azerbaidzhanin pommitusten jälkeen sunnuntaina.­

12.10. 11:28

Armenia ja Azerbaidzhan ovat jatkaneet toistensa pommittamista yön ja maanantaiaamun aikana, AFP:n toimittaja ja kuvaaja kertovat. Tykistötulen ääniä on kuulunut rintamalinjan molemmilla puolilla.

Azerbaidzhanin puolustusministeriö syytti armenialaisia lauantaina solmitun tulitauon rikkomisesta ja Azerbaidzhanin armeijan asemiin hyökkäämisestä. Armenian puolustusministeriön edustaja Shushan Stepanyan taas kertoi Azerbaidzhanin ampuvan ankaraa tykistötulta eteläisellä rintamalla.

Molemmat maat ovat syyttäneet toisiaan siviilialueiden pommittamisesta ja kaksi viikkoa kestäneiden levottomuuksien lietsomisesta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?