Villisika sieppasi nakumiehen kannettavan tietokoneen – hulvaton jahti tallentui kameraan Berliinissä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Villisika sieppasi nakumiehen kannettavan tietokoneen – hulvaton jahti tallentui kameraan Berliinissä

Ympäri maailmaa levinneet kuvat ottaneen Adele Landauerin mukaan nudistimies antoi kaikkensa jahdatessaan villisikaa.

Vauhdikas takaa-ajo päättyi nudistimiehen kannalta lopulta onnellisesti, sillä villisika luopui sieppaamastaan tietokoneesta.­

10.8. 22:45

Berliiniläisten suosimalla ulkoilualueella, Teufelssee-järven rannoilla alkuviikosta oleskellut Adele Landauer onnistui tallentamaan kamerallaan kuvasarjan, joka on naurattanut sosiaalisen median käyttäjiä ympäri maailmaa.

Teufelssee on suosittua virkistysaluetta myös alastomana viihtyvien nudistien keskuudessa, ja nakuilijoiden käyskentelyyn luonnon helmassa suhtaudutaan saksalaiseen tapaan sallivasti. Samaan aikaan seudulla liikkuu myös villisikoja, jotka eivät liiemmin ihmisiä arastele.

Elämäntaidonvalmentajana työskentelevän Landauerin tähtäimeen tarttui nudistimies, jonka auringonoton keskeytti hänen kassinsa siepannut villisika. Eläin todennäköisesti luuli kassin sisältävän ruokaa, mutta sen sijaan siinä olikin miehen kannettava tietokone, jota tämä ei aikonut luovuttaa villisialle.

Kuvasarja nauratti myös sen tähdeksi päätynyttä miestä itseään. Hän antoi luvan kuvien julkaisulle.­

– Koska hänen kannettavansa oli kassissa, hän antoi kaikkensa, vaikka oli syntymäasussaan, Landauer kirjoitti julkaistessaan kuvat villisikaa jahtaavasta nakumiehestä Facebookissa.

Villisian vauhtia hidasti sen tielle osunut pahvilaatikko. Lopulta sika pudotti tietokoneen, kun mies keksi taputtaa käsiään ja hakata maata kepillä.

Villisian vauhtia hidasti sen tielle osunut pahvilaatikko.­

Vauhdikas takaa-ajo herätti suurta huvitusta paikalla olleissa muissa auringonpalvojissa.

– Kun mies palasi metsästä, kaikki taputtivat hänelle, eräs silminnäkijä kertoi tapauksesta uutisoineen Guardianin mukaan.

Landauer kertoi näyttäneensä ottamansa kuvat villisikaa jahdanneelle naturistimiehelle.

– Hän nauroi sydämellisesti ja antoi minulle luvan julkaista ne.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?