Mies murhasi yli 50 taksikuskia ja syötti uhrit krokotiileille - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Lähes 20 vuotta vanhat hirmuteot nousivat jälleen otsikoihin: Elinkauppaan sekaantunut mies murhasi yli 50 taksikuskia ja dumppasi ruumiit krokotiileille

Kuvituskuva krokotiilista.

Julkaistu: 1.8. 1:47

Elinkautista vankeusrangaistusta istuva intialaismies oli viranomaisilta kateissa noin puolen vuoden ajan, kunnes jäi keskiviikkona kiinni Delhissä.

Intialainen sarjamurhaaja Devender Sharma, joka on tunnustanut osallisuutensa yli 50 taksinkuljettajan murhaan, jäi keskiviikkona kiinni Delhissä oltuaan noin puolen vuoden ajan kateissa viranomaisilta.

Elinkautista vankeusrangaistusta Jaipurissa istuvalle Sharmalle myönnettiin tammikuussa 20 päivän mittainen vankiloma, jolta hän ei kuitenkaan palannut. Sharma löytyi leskeksi jääneen rouvan luota, jonka kanssa hän oli mennyt pitkäksi venähtäneen vankilomansa aikana naimisiin.

Sharma myönsi rikkoneensa vankilomaa koskevia sääntöjä ja kertoi, ettei hänellä olisi ollut aikomustakaan palata jatkamaan vankeusrangaistustaan, jota on takana jo 16 vuoden ajan.

Sharmalla on taustallaan pitkä rikollinen menneisyys. Rikollisen uransa aikana perinteisestä intialaisesta lääketieteestä tutkinnon suorittanut mies on sekaantunut muun muassa laittomiin munuaisensiirtoihin, joita hänen kerrotaan tehneen yli 125 kappaletta.

Uttar Pradeshin alueella mies ajatti taksinkuljettajia syrjäisille paikoille, missä hän murhasi heidät ja dumppasi ruumiit krokotiilejä viliseviin kanaaleihin. Veritekojen jälkeen Sharma myi taksit joko kokonaisina tai osina.

Sharma on kertonut yli 50 taksinkuljettajan jääneen hänen uhrikseen. Sharma on kuitenkin tuomittu elinkautiseen vankeusrangaistukseen vain kourallisesta veritekoja.

CNN:n mukaan Sharma jäi kiinni poliisin löydettyä hänet rysän päältä, taksikuskia tappamasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?