Mies riisui poliisit aseista ja pakeni metsään, ”Saksan Ramboa” etsitään jo viidettä päivää – nyt miehen äiti vetosi poliiseihin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Mies riisui poliisit aseista ja pakeni metsään, ”Saksan Ramboa” etsitään jo viidettä päivää – nyt miehen äiti vetosi poliiseihin

Julkaistu: 16.7. 17:15

Poliisin mukaan etsitty mies on 31-vuotias Yves Rausch.

Saksan ”Ramboksi” kutsutun miehen etsinnät jatkuivat torstaina Oppenaun lähellä sijaitsevassa metsässä jo viidettä päivää. Etsinnöissä on yhä mukana eliittijoukkoja, helikoptereita ja poliisikoiria. Poliisin mukaan etsitty mies on 31-vuotias Yves Rausch.

Rauschilla uskotaan olevan mukanaan oma pistooli, veitsi ja jousipyssy ja nuolia. Hän vei myös neljän häntä lähestyneen poliisin aseet.

Nyt Rauschin äiti on vedonnut poliisiin poikansa löytämiseksi. Hän toivoo, että poliisi vetäytyisi pois metsästä.

– Heidän pitäisi vetää joukot pois. Päivän tai kahden jälkeen hän tulisi ulos metsästä, äiti sanoi Baden online -julkaisulle.

Äiti kertoi, ettei ollut poikaansa yhteydessä sen jälkeen, kun tämä oli kadonnut metsään.

Äiti myös sanoi, ettei hänen poikansa ollut väkivaltainen, vaikka onkin saksalaismediassa saanut lisänimen ”Rambo”.

Poliisi on kertonut, että Rausch on asunut jo pitkään Oppenaun alueella ja hän tuntee metsän todennäköisesti hyvin. Hänen äitinsä mukaan mies häädettiin vuokra-asunnostaan viime vuonna. Hän asui tätinsä kotona ennen kuin teki kodin metsään.

Poliisi löysi Rauschin sunnuntaina metsän laidalla sijaitsevasta mökistä. Aluksi mies vaikutti olevan valmis yhteistyöhön, mutta pian hän veti esiin pistoolin ja riisui poliisit aseista. Hän oli pukeutunut maastopukuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?