Patikoija putosi kuolemaansa Grand Canyonilla – yritti ottaa valokuvaa jyrkänteeltä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Patikoija putosi kuolemaansa Grand Canyonilla – yritti ottaa valokuvaa jyrkänteeltä

Grand Canyonin kansallispuisto on tunnettu kanjoneista ja korkeista jyrkänteistään.

Julkaistu: 5.7. 0:34

Nainen oli poikennut kansallispuiston reitiltä suositusten vastaisesti.

Patikoija on kuollut tiputtuaan alas jyrkänteeltä kuuluisassa Grand Canyonin kansallispuistossa Yhdysvalloissa, NBC News kertoo.

Kansallispuiston julkaiseman tiedotteen mukaan 59-vuotias yhdysvaltalaisnainen oli ottamassa valokuvia jyrkänteen reunalla, kun hän oli astunut vahingossa reunalta alas. Nainen löydettiin kuolleena noin 30 metrin päästä putoamispaikasta.

Nainen oli puistossa perheensä kanssa. Seurue oli suositusten vastaisesti poikennut kansallispuiston opastetulta reitiltä. Puiston mukaan onnettomuudesta on käynnistetty tutkinta.

Suosituilla turistinähtävyyksillä on viime vuonna sattunut useita onnettomuuksia, joiden syyksi ovat paljastuneet selfie-kuvat. Vuonna 2018 Kaliforniassa sijaitsevassa Yosemiten kansallispuistossa patikoimassa ollut 18-vuotias mies kuoli pudottuaan jyrkänteeltä kesken selfie-kuvan oton. Viime vuonna myös selfie-kuvaa ottanut ranskalainen turisti kuoli Thaimaassa tiputtuaan vesiputouksesta. 27-vuotias nainen puolestaan kuoli, kun hän tippui panamalaisen Luxor Tower-tornitalon 27. kerroksesta epäonnistuneen kuvausyrityksen jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?