”Kulta, mitä sinä tilasitkaan?” – Paris­kunta järkyttyi, kun laatikosta paljastui ”natsipizza” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

”Kulta, mitä sinä tilasitkaan?” – Paris­kunta järkyttyi, kun laatikosta paljastui ”natsipizza”

Pizzalaatikon sisältö järkytti Laskan pariskuntaa.

Julkaistu: 1.7. 0:44

Ohiolainen pariskunta järkyttyi kun noutopizzan päälle oli pepperoneista taiteiltu hakaristi.

Jason Laska nappasi viime lauantaina kotimatkalla mukaansa pizzan Middleburg Heightsissa Yhdysvaltain Ohiossa.

Laska ojensi kotona pizzalaatikon vaimolleen Mistylle, joka kääntyi tyrmistyneenä miehensä puoleen:

– Kulta, mitä sitä oikein tilasitkaan? Tekivätkö he tämän sinulle?

Laska huomasi vaimonsa järkyttyneen katseen ja näki pian syyn, joka loksautti leuan alas: pizzan päälle oli ladottu pepperonimakkaroita hakaristin muotoon.

Tuohtunut pariskunta yritti soittaa pizzeriaan palauttaakseen tuotteen, mutta ravintola oli jo sulkenut ovensa. Kyseinen pizzeria kuuluu maailman kolmanneksi suurimpaan Little Caesars -pizzaketjuun.

Pizzerian johtaja otti seuraavana päivänä yhteyttä Laskoihin ja pahoitellen totesi, että natsisymbolit ovat täysin vastoin heidän arvojaan.

– Meillä on nollatoleranssi rasismia ja syrjintää kohtaan ja kyseisen franchise-liikkeen työntekijät on välittömästi erotettu, ketjun päämajasta todettiin.

Laskan mukaan pizzerian työntekijät olivat tunnustaneet tehneensä hakaristipizzan, mutta vitsiksi tarkoitettua annosta ei ollut tarkoitettu myytäväksi. Jason Laska oli ostanut jo valmiiksi tehdyn pizzan juuri ennen kuin pizzeria oli sulkeutumassa.

Misty Laskan mielestä työntekijöiden saamat potkut eivät olleet riittävä seuraus näiden tekemästä ”pilasta”, mutta ei osannut toisaalta sanoa, mitä miehensä kanssa voisivat muuta vaatia.

He toivovat, että potkut saaneet alle 18-vuotiaat pizzantekijät ottavat opiksi tapahtuneesta.

– Juuri tämän kaltaisten vihatekojen levittäminen ilman, että niitä otetaan tosissaan on syynä maailman jakautuneisuuteen, Misty Laska sanoi.

Pariskunta lisäsi, etteivät aio enää asioida kyseisessä pizzeriassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?