Hyvän mielen video: Kalastamassa ollut perhe pelasti päänsä muovipurkkiin jumittaneen karhun – ”Teimme päivän hyvän teon” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Hyvän mielen video: Kalastamassa ollut perhe pelasti päänsä muovipurkkiin jumittaneen karhun – ”Teimme päivän hyvän teon”

Julkaistu: 30.6. 22:40

Wisconsilainen perhe auttoi päänsä muoviastiaan jumittanutta nuorta karhua kesken kalastusretken.

Tricia Hurt oli miehensä Brianin poikansa Bradyn kanssa kalassa Marsh-Miller -järvellä Wisconsinissa sunnuntaina kun huomasivat vedessä uivan nuoren mustakarhun. Karhu oli tukalassa tilanteessa, sillä sen pää oli juuttunut ison muovisen purkin sisälle.

– Ymmärsimme, että jos emme yritä auttaa sitä, niin karhu ei selviä elossa rantaan. Se puuskutti raskaasti, kertoi Tricia Hurt CNN:lle.

Perhe ohjasi veneensä uivan karhun rinnalle, jolloin perheen isän onnistui tarttua purkkiin. Brian kuitenkin menetti otteensa, mutta huomasi samalla karhun toisen korvan päässeen irti purkin reunan puristuksista.

Perhe kiersi veneellä jälleen karhun taakse ja lopulta Brianin onnistui vetää purkki irti karhusta, joka suuntasi kohti rantaa. Koko operaatio kesti noin viisi minuuttia.

– Olimme tosi innoissamme. Teimme päivän hyvän teon. Emme ole koskaan tehneet vastaavaa ja tuntui todella hyvältä kun pystyimme auttamaan karhuparkaa. Oli ilkeää nähdä eläin tuollaisessa pinteessä, Hurt kertoi.

Rannalla he kuulivat muilta retkeilijöiltä, että samainen karhu oli ryntäillyt purkki päänsä ympärillä lähistöllä jopa kolmen neljän päivän ajan.

Wisconsinin luonnonvarakeskuksen viranomaiset olivat yrittäneet jäljittää karhua, mutta eivät tavoittaneet sitä.

Tricia Hurtin Facebookin laittamaa videota karhun pelastamisesta oli sunnuntaihin mennessä katsottu jo noin 800 000 kertaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?