Norjalaismiljonäärin vaimo soitti pojalleen 92 sekunnin puhelun hetkeä ennen katoamistaan – poliisi pitää viimeisenä elonmerkkinä

Anne-Elisabeth Hagenin miestä epäillään murhasta tai osallisuudesta murhaan.

29.6.2020 14:50

Norjalaismiljonäärin vaimo Anne-Elisabeth Hagen puhui 92 sekunnin ajan poikansa kanssa lokakuussa 2018. Puhelu on tiettävästi viimeinen elonmerkki naisesta, joka katosi tämän jälkeen jäljettömiin, VG kertoo.

Lehden tietojen mukaan Hagen soitti pojalleen kello 9.14. Poika heräsi puheluun. Koska hän oli nukkunut huonosti eikä siksi ollut puheliaalla päällä, puhelu oli lyhyt.

Poika kertoi kuulusteluissa olleensa puhelimessa vihainen ja pahantuulinen. Tämä on kaduttanut poikaa myöhemmin.

Puhelussa puhuttiin pojan, joka työskenteli isänsä Tom Hagenin yrityksessä, palkasta ja lähestyvästä halloweenista.

Anne-Elisabeth Hagen työskenteli myös miehensä yrityksessä. Ennen puheluaan pojalleen hän oli soittanut palkoista vastaavalle henkilölle yrityksessä ja puhunut palkoista. Työntekijän mukaan kaikki oli vaikuttanut normaalilta.

– Poliisi uskoo, että puhelu kello 9.14 on viimeinen elonmerkki Anne-Elisabeth Hagenista. Emme kommentoi enempää keskustelua tai muita teknisiä johtolankoja, joilla voi olla merkitystä tapauksessa, poliisin asianajaja Haris Hrenovica sanoi VG:lle.

Poliisi on tutkinut Hagenien kotitaloa.

Tom Hagenia syytetään vaimonsa murhasta tai osallisuudesta murhaan. Hän oli hetken aikaa vangittuna, mutta odottaa nyt oikeudenkäyntiä vapaalla.

Poliisin teorian mukaan vaimon murhan motiivina olivat pariskunnan pitkään jatkuneet erimielisyydet ja omaisuuskiistat. Anne-Elisabeth Hagenin on kerrottu harkinneen jo kauan aikaa sitten avioeroa. Ero olisi kuitenkin tullut kalliiksi miljonäärimiehelle.

Hagen on kiistänyt syytteet ja, että vakavia keskusteluja avioerosta olisi käyty.

– Emme ole koskaan istuneet alas keskustelemaan avioerosta, emme edes kriisin pahimmilla hetkillä, Hagen on sanonut kuulusteluissa VG:n mukaan.

Anne-Elisabeth Hagen on edelleen kateissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?