Mielenosoittaja uhmasi poltetun lipun kanssa poliisirivistöä Los Angelesissa, jossa protestoitiin aseettoman mustan miehen George Floydin kuolemaa poliisin käsissä aiemmin tällä viikolla Minneapolisissa. Eri puolilla maata on puhjennut jopa väkivaltaisia mellakoita, joissa on poltettu rakennuksia ja autoja.

Potilas papille. Ranskalaiskissa Papille on maan ensimmäinen lemmikkieläin, jonka uskotaan saaneen koronatartunnan. Kissa on nyt omistajansa mukaan parantunut.

Kuin lumikki. Berliiniläinen hautausurakoitsija valmisteli koronauhrin hautajaisia, joissa arkku on hygieniavarotoimien takia lähinäkyvässä kotelossa.

Suojassa. Hongkongilaismielenosoittajat rakensivat katusulkua sateenvarjojen suojassa vastustaakseen Kiinan säätämää uutta turvallisuuslakia.

Lumityöt. Norjan Rysstadissa avattiin vuoristotietä järeällä kalustolla viime maanantaina.

Kenialaistyttö pyöritti hulavannetta orpokodissa Nairobissa. Maan muslimijärjestö jakoi ruokaa ja leluja lapsille ramadan-paastokuukauden päätteeksi.

Perinteinen kunniaan? Donald Trump allekirjoitti sosiaalista mediaa koskevan presidentin määräyksen vieressä oikeusministeri William Barr ja kädessä New York Post.