Iranin ylimmän johtajan Ali Khamenein neuvonantaja menehtyi koronaviruspotilaita hoitavassa sairaalassa

Iranilaisten tiedotusvälineiden mukaan perhe ei ole toistaiseksi vahvistanut koronavirusta Mohammad Mirmohammadin kuolinsyyksi. Myös hänen äitinsä kerrottiin menehtyneen hiljattain.

Teheranissa sijaitsevan ostoskeskuksen työntekijä mittasi asiakkaiden ruumiinlämpöä sunnuntaina.

2.3.2020 15:40

Iranin ylimmän johtajan ajatollah Ali Khamenein neuvonantaja Mohammad Mirmohammadi, 71, on kuollut koronaviruksen aiheuttamaan sairauteen, kertoo muun muassa CNN.

Myös iranilainen Tehran Times uutisoi Mirmohammadin kuolemasta, mutta lehden mukaan perhe ei ole toistaiseksi vahvistanut koronavirusta miehen kuolinsyyksi. Tehran Times kuitenkin kertoo, että myös Mirmohammadin äiti menehtyi muutama päivä sitten.

Myöskään valtion uutistoimisto IRNA ei vahvistanut Mirmohammadin kuolleen koronavirukseen, mutta sen mukaan mies menehtyi Teheranissa sijaitsevassa Massih Danechvari -sairaalassa. Sairaala on yksi keskeisistä paikoista, joissa koronavirustartunnan saaneita hoidetaan Iranissa.

AFP:n mukaan Iranin viranomaiset kertoivat maanantaina koronaviruksen vaatineen maassa 12 uutta kuolonuhria. Kaikkiaan virus on surmannut tähän mennessä 66 iranilaista.

Samalla viranomaiset kertoivat vahvistettujen tartuntatapausten määräksi maanantaihin mennessä 1 501.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?