Video: Tältä näyttää, kun FBI teki ratsian Peter Nygårdin yhtiön pääkonttoriin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Video: Tältä näyttää, kun FBI teki ratsian Peter Nygårdin yhtiön pääkonttoriin

Videolta näkyy, miten FBI-pusakoihin sonnustautuneet tutkijat poistuvat Nygårdin pääkonttorista.

27.2.2020 10:50

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI ja New Yorkin poliisi tekivät ratsian Peter Nygårdin yrityksen Nygård Internationalin päämajaan tiistaina. Uutiskanava CNN julkaisi videoklipin, josta näkyy, miten FBI:n tutkijat poistuvat rakennuksesta.

Peter Nygårdin yrityksen päämaja sijaitsee New Yorkin Times Squarella.

Yhdysvalloissa jätettiin toissa viikolla Nygårdia vastaan siviilikanne, jossa kymmenen naista syyttää vaateyrittäjää raiskauksesta. Naisista nuorimmat sanovat olleensa väitettyjen tapahtumien aikaan 14- ja 15-vuotiaita.

Nygårdia vastaan ei ole nostettu rikossyytteitä, mutta FBI:n ratsia viittaa siihen, että liittovaltion viranomaiset tekevät rikostutkintaa hänen toimistaan.

Kanteessa Nygårdin väitetään etsineen uhreja muun muassa järjestämällä juhlia Bahamalla sijaitsevalla hulppealla huvilallaan.

Nygård on kiistänyt kaikki syytökset ja sanonut joutuneensa mustamaalauskampanjan kohteeksi. Hän on syyttänyt erityisesti Bahaman-naapuriaan, miljardööri Louis Baconia syytösten tehtailusta.

Lue lisää: Tällainen on Peter Nygårdin vaateimperiumi – raiskaussyytösten keskelle päätynyt suomalaissyntyinen yrittäjä johti miljardibisnestä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?